7 dagen per week geopend
Q(EI)R-Speurtocht

Q(EI)R-Speurtocht

De Paasspeurtocht
Schatkaart met paaseitjes
Travelbag: chips, candybar en blikje drinken
Leuke outdoor puzzeltocht
Gezinsuitje

Duik met Pasen in hét paasavontuur. En ga op zoek naar de paaseitjes. Deze leuke speurtocht vol met qr codes en vragen kun je samen met je broertjes en zusjes maken. Het (gezins)uitje dat je met Pasen een keer gespeeld moet hebben.

De Q(ei)R Speurtocht

Is een speurtocht waar je opzoek gaat naar paaseitjes met een QR-code. Heb je het paasei met de QR-code gevonden dan scan je de code en beantwoord je de vraag. Weet jij alle vragen te beantwoorden dan hebben we bij terugkomst nog een hele leuke verrassing. Maar voordat je op pad gaat, krijg je van ons het volgende mee:

 

Paperbag zoet

Onderweg wil je natuurlijk ook iets lekkers hebben voor tijdens je pauze. Deze paperbag bevat een blikje fris, een heerlijke candybar en een zakje chips! Wat wil je nog meer?!

Hét (Gezins)uitje met Pasen

Dit uitje is perfect voor gezinnen (of families) met jonge kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar tot en met 16 jaar. Speur samen naar de QR-codes en beleef een leuke wandeltocht.

Prijzen en voorwaarden

  • Prijs per kind vanaf 4 jaar tot en met 16 jaar
  • Volwassen begeleiders kunnen gratis deelnemen
  • Eventuele lekkernijen voor volwassenen kunnen ter plaatse worden bij gekocht
  • De wandeling duurt ongeveer 3 uur en is 5 kilometer lang
  • Start en einde van de speurtocht is bij Actief Twente in Beuningen (Overijssel)
  • Deze speurtocht is alleen met Pasen te beleven. Van vrijdag 30 maart tot en met maandag 1 april. Reserveren kan natuurlijk eerder
  • Wil je weten welke kinderarrangementen wij nog meer hebben? Bekijk hier onze info pagina

Boeken en meer informatie

Vergelijkbare arrangementen

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jou zakelijk- of bedrijfsuitje.

Meer info & boeken
Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Beleef Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap op de scooter van Actief Twente voor een mooie toeristische route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek het boerenleven digitaal bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij tijdens een exclusieve rondleiding. Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid en karakter.

Meer info & boeken
City Game Münster

City Game Münster

Stap aan boord van onze Amerikaanse schoolbus en laat je verrassen door knotsgekke spelopdrachten in het betoverende Münster. Ontdek de stad op een unieke manier met de City Games. Een geweldige combinatie van avontuur en sightseeing voor een onvergetelijke ervaring. Mis dit niet!

Meer info & boeken
Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Stap op je voertuig en ga op weg naar het spannende avontuur van lasergamen. Via een mooie route kun je je alvast voorbereiden op de actie en sensatie van dit spel. Dit outdoor event is realistisch en heeft de perfecte spelbeleving.

Boek nu

€ 51,50

Meer info & boeken
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp