Het is Pasen! Wat ga jij doen?

Check onze 5 leukste uitjes.

🐰 De 5 leukste uitjes met Pasen in Twente 🐰

🐰 De 5 leukste uitjes met Pasen in Twente 🐰

Tijdens Pasen is Twente The-Place-To-Be! Omdat wij Twente en omgeving zo ontzettend mooi vinden, hebben wij een aantal ideeën voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de 5 leukste uitjes (met kinderen) in Twente tijdens Pasen!

5. Picknicken langs de rivier de Dinkel op het Lutterzand

pasen uitjes twente picknick

Picknicken langs het water is super relaxt! Maar wat denk je van een picknick langs de mooiste rivier van Nederland? Kom tot rust en geniet van de natuur aan de stijle oevers van de Dinkel. Voor kinderen is het ook top in het Lutterzand! Verder vindt je hier ook een gigantische speelweide voor honden net langs de rivier. Dus heb je een hond? Neem hem mee. Deze gaat de tijd van z’n (honden)leven hebben!

Geen fiets? Niks aan de hand! Bekijk hier onze fietsen.

4. Op de E-Bike naar Bad Bentheim

pasen uitjes twente fietsen Bad BentheimOp een uurtje fietsen van Actief Twente ligt de middeleeuwse stad Bad Bentheim. Bad Bentheim staat bekend om het kasteel op de berg die boven de stad uitsteekt. In deze Duitse stad vind je leuke terrassen en straatjes om rond te lopen. Een échte aanrader! Wil je meer weten over het kasteel, klik dan op de link!

Zoek je dé perfecte fiets hiervoor? Neem hier een kijkje tussen onze fietsen!

3. Loopfietsen door Twente

pasen uitjes twente loopfiets

De loopfiets! Echt iets wat je moet hebben gedaan als je in Twente bent.  De loopbandfiets wordt maar op een paar plekken in Nederland verhuurd en is een ware attractie.  Superleuk om te doen voor het hele gezin! De fietsen gaan 25 km/u en zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1.50 meter.

Bekijk hier onze elektrische loopfietsen.

2. Mountainbiken door Twente

pasen uitjes twente mountainbike

Mountainbiken is populair in Twente en een fanatiek sportief uitje. Vanaf  Actief Twente pak je de mountainbike route van Losser op. De route is 36 kilometer en gaat over het mountainbike parcour van het Hulsbeek. Beschik je niet over een mountainbike? Of wil je met de kinderen mountainbiken? Huur een mountainbike met helm en route bij Actief Twente. Krijg je een lekke band? Geen probleem. Wij vervangen je fiets onderweg met onze pech-onderweg-service!

1. De Q(ei)R Paas-puzzeltocht

Exclusief, dus alleen tijdens Pasen hebben wij een Q-(eie)R Paasspeurtocht. Leuk toch? Het is heel simpel. Je gaat op zoek met een schatkaart naar de paaseitjes met de QR-codes. Als je een QR-code gescand hebt, komt er een vraag tevoorschijn die te maken heeft met Pasen. Gaaf toch?! Lukt het jou om het eitje te kraken 🐣?paasspeurtocht (1)

Klik hier om dit leuke paasarrangement te boeken!

Wil je weten welke leuke uitjes met Pasen in Twente wij nog meer voor je hebben kijk dan eens op onze website!

🐰 Fijne Paasdagen gewenst 🐰

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp