E-Chopper (25 km/u)

Arrangement inclusief

  • E-choppertocht 25 km/u
  • WA-verzekering
  • Ook mogelijk in Ootmarsum, Enschede ook Hoge Hexel!
  • Leuke route

Boek nu vanaf

vanaf € 22,50 per chopper

Op een relaxte en milieuvriendelijke manier Twente ontdekken? Huur dan een e-chopper bij Actief Twente. Je kunt je Chopper huren in Beuningen, Enschede, Ootmarsum of Hoge Hexel. Kom snel langs en probeer het zelf!

Marjolein Onland uit Ootmarsum

We hebben 4 E choppers gehuurd: duidelijke uitleg , vriendelijk personeel en alles Corona proof. Nadien (niet gepland, maar toch supersnel kunnen regelen) een heerlijk broodje kroket bij jullie gegeten. Top!
+ Lees meer

bernardien uit Enschede

Komen zeker terug!
+ Lees meer

Michèle uit Cruquius

Nadat bleek dat onze kleding een beetje te besmettelijk was voor de 5 gehuurde solexen konden we gelukkig dankzij de vriendelijke medewerkers de boeking omzetten naar 5 e-choppers. En wat en feest was dat, prachtige en duidelijke route door de mooie natuur en de ongekende stilte van het landschap. Toen besloten ook een kanotocht op de Vechte (Duitsland) te boeken, moe maar voldaan konden we na een lichte lunch op de step terug naar de auto. Helaas zijn we verkeerd gereden waardoor 21 minuten steppen bijna een uur steppen werd. Dat was heftig maar ook wel weer grappig natuurlijk. Al met al hebben we beide dagen enorm genoten.
+ Lees meer

Patricia uit Enter

Vanochtend heerlijk E-choppers gereden met z’n tweetjes. Fantastische route! Wat is het landschap daar mooi. Op zandpaden rijdt de E-chopper wat lastig door de brede banden maar dat mocht de pret niet drukken. Was ook lachen geblazen. Wel even een vestje meenemen, het was ondanks het mooie weer behoorlijk fris op de shoppers. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi bedrijf, ze bieden een heel ruim assortiment aan verhuur mogelijkheden aan. Absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug! Heel erg bedankt!
+ Lees meer

Anouk uit Denekamp

Met Hemelvaart tandems gehuurd en nu ook een prachtige ervaring met de e choppers. Wat is Twente mooi (maar dat wisten wij als Twentenaren al) en wat een topbedrijf is dit zodat iedereen Twente kan ontdekken op de verschillende voertuigen die er zijn. En, goede service en vriendelijk personeel.
+ Lees meer

Patty uit Hengelo

Wij hadden een reservering voor de solex staan. Bij het betalen werd er aangegeven dat er ook nog e-choppers beschikbaar waren. Nadat we een uitleg hadden gehad zijn we voor de e-choppers gegaan.(Hebben ze voor dezelfde prijs als de solex kunnen huren) We hadden een goede keuze gemaakt! Was een super leuke ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug, en bevelen actief twente bij anderen aan.
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Hoe lang willen jullie op pad met de e-chopper?

2 uur 3 uur 4 uur 5 uur  hele dag

Stuur ons een bericht via WhatsApp