E-Chopper (25 km/u)

Arrangement inclusief

  • E-choppertocht 25 km/u
  • WA-verzekering
  • Startlocatie Beuningen (ov)
  • Ook mogelijk in Ootmarsum, Markelo, Zenderen en Hoge Hexel!
  • Leuke route

Boek nu vanaf

vanaf € 22,50 per chopper

Op een relaxte en milieuvriendelijke manier Twente ontdekken? Huur dan een e-chopper bij Actief Twente.

Truus uit Enschede

We hebben ontzettend genoten afgelopen zaterdag op de e-shoppers en de tuk tuks. Het mooie weer heeft er natuurlijk ook aan bij gedragen. Verder vonden we de uitleg over de voertuigen ( want onze groep bestond uit de leeftijd 65 jaar en iets ouder)heel goed gedaan.De medewerker deed de uitleg duidelijk en geduldig. Ook bij de balie werden we vriendelijk geholpen.Al met al een geslaagde dag.
+ Lees meer

Nico Hampsink uit Oldenzaa

E Chopper gehuurd wat een leuke ervaring mooie omgeving en netjes geholpen en ervaren personeel
+ Lees meer

Regina uit Vroomshoop

Op de e-chopper door het mooie Twentse landschap en dan ook nog volop zon erbij…….Het was een dag om door een ringetje te halen.
+ Lees meer

Weustink uit Enschede

Afgelopen zaterdag op pad geweest met 8 dames op de E-chopper. Wat een leuke ervaring was dit. Wij hebben een gezellige vrijgezellenfeest gehad…Top en dan bedankt voor de goede service!!
+ Lees meer

Marjolein Onland uit Ootmarsum

We hebben 4 E choppers gehuurd: duidelijke uitleg , vriendelijk personeel en alles Corona proof. Nadien (niet gepland, maar toch supersnel kunnen regelen) een heerlijk broodje kroket bij jullie gegeten. Top!
+ Lees meer

bernardien uit Enschede

Komen zeker terug!
+ Lees meer

Michèle uit Cruquius

Nadat bleek dat onze kleding een beetje te besmettelijk was voor de 5 gehuurde solexen konden we gelukkig dankzij de vriendelijke medewerkers de boeking omzetten naar 5 e-choppers. En wat en feest was dat, prachtige en duidelijke route door de mooie natuur en de ongekende stilte van het landschap. Toen besloten ook een kanotocht op de Vechte (Duitsland) te boeken, moe maar voldaan konden we na een lichte lunch op de step terug naar de auto. Helaas zijn we verkeerd gereden waardoor 21 minuten steppen bijna een uur steppen werd. Dat was heftig maar ook wel weer grappig natuurlijk. Al met al hebben we beide dagen enorm genoten.
+ Lees meer

Patricia uit Enter

Vanochtend heerlijk E-choppers gereden met z’n tweetjes. Fantastische route! Wat is het landschap daar mooi. Op zandpaden rijdt de E-chopper wat lastig door de brede banden maar dat mocht de pret niet drukken. Was ook lachen geblazen. Wel even een vestje meenemen, het was ondanks het mooie weer behoorlijk fris op de shoppers. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi bedrijf, ze bieden een heel ruim assortiment aan verhuur mogelijkheden aan. Absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug! Heel erg bedankt!
+ Lees meer

Anouk uit Denekamp

Met Hemelvaart tandems gehuurd en nu ook een prachtige ervaring met de e choppers. Wat is Twente mooi (maar dat wisten wij als Twentenaren al) en wat een topbedrijf is dit zodat iedereen Twente kan ontdekken op de verschillende voertuigen die er zijn. En, goede service en vriendelijk personeel.
+ Lees meer

Patty uit Hengelo

Wij hadden een reservering voor de solex staan. Bij het betalen werd er aangegeven dat er ook nog e-choppers beschikbaar waren. Nadat we een uitleg hadden gehad zijn we voor de e-choppers gegaan.(Hebben ze voor dezelfde prijs als de solex kunnen huren) We hadden een goede keuze gemaakt! Was een super leuke ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug, en bevelen actief twente bij anderen aan.
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek hieronder eenvoudig je uitje. Ben je met meer dan 10 personen klik dan hier.

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Chopper rijden in Almelo

Chopper rijden in Almelo

Goed nieuws! Je kunt nu ook choppers huren vanuit ons depot in Almelo. Dit depot zit bij Hotel Huis van Bewaring in het centrum van Almelo.

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Chopper rijden in Markelo

Chopper rijden in Markelo

Nieuw is ons depot in Markelo. Vertrek vanaf erve Meenderinkboer voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Chopper rijden in Zenderen

Chopper rijden in Zenderen

Goed nieuws! Je kan nu ook choppers huren vanuit ons depot in Zenderen. Dit depot zit bij Pannenkoekenhuis en restaurant de Smikkel.

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Greuner wordt ’t nig 🚜

Greuner wordt ’t nig 🚜

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen.

Boek nu

€110

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp