Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

E-chopper 25 km/u

Arrangement inclusief:
  • 25 km/h E-chopper
  • Route
  • WA-verzekering
vanaf € 22,50 per e-chopper

Patricia uit Enter

Vanochtend heerlijk E-choppers gereden met z’n tweetjes. Fantastische route! Wat is het landschap daar mooi. Op zandpaden rijdt de E-chopper wat lastig door de brede banden maar dat mocht de pret niet drukken. Was ook lachen geblazen. Wel even een vestje meenemen, het was ondanks het mooie weer behoorlijk fris op de shoppers. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi bedrijf, ze bieden een heel ruim assortiment aan verhuur mogelijkheden aan. Absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug! Heel erg bedankt!
+ Lees meer

Anouk uit Denekamp

Met Hemelvaart tandems gehuurd en nu ook een prachtige ervaring met de e choppers. Wat is Twente mooi (maar dat wisten wij als Twentenaren al) en wat een topbedrijf is dit zodat iedereen Twente kan ontdekken op de verschillende voertuigen die er zijn. En, goede service en vriendelijk personeel.
+ Lees meer

Patty uit Hengelo

Wij hadden een reservering voor de solex staan. Bij het betalen werd er aangegeven dat er ook nog e-choppers beschikbaar waren. Nadat we een uitleg hadden gehad zijn we voor de e-choppers gegaan.(Hebben ze voor dezelfde prijs als de solex kunnen huren) We hadden een goede keuze gemaakt! Was een super leuke ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug, en bevelen actief twente bij anderen aan.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de E-choppers eenvoudig online.