Mountainbike huren in Enschede? Wij helpen je graag!

Mountainbike huren in Enschede? Wij helpen je graag!

Ben jij een actieve mountainbiker? En wil je een mountainbike huren in Enschede, dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres. Actief Twente verhuurt mountainbikes in Enschede. Wij hebben inmiddels meerdere locaties waar je deze kunt ophalen. Een van deze locaties is Brasserie de Kachel. Je hebt vast onze choppers daar al eens zien staan. Wil jij  gaan mountainbiken in Enschede, neem dan contact op met Actief Twente en vraag naar de mogelijkheden voor huur op locatie in Enschede. Wij verhuren de Cannondale mountainbikes en deze zijn in verschillende inches te huur. Ga gezellig met je zoon of dochter op pad, of met een groep vrienden, geef je lengte door en wij hebben de geschikte mountainbike voor jou 🚲.

mountainbike-huren-in-enschede

Waarom Enschede?

Enschede is een stad die eenvoudig te bereiken is per auto, bus of trein. Dus ideaal om een weekendje te overnachten. Enschede heeft vele leuke terrassen en deze kun je vooral vinden op de Oude Markt. Wil je genieten van het nachtleven, dan is er volop vertier voor je. Zoek je een beetje cultuur? Neem een kijkje bij de Grolsch Brouwerij, het biertje🍺 uit Twente, of het Rijksmuseum, dat ook zeker de moeite waard is. Wil je vliegtuigen spotten, bezoek dan Vliegveld Twente ✈️  Misschien is het Roombeek wel een van de uitstapjes die je het meest bij blijft. Na de vuurwerkramp van 13 mei 2000 is deze wijk geheel gerenoveerd en echt prachtig herbouwd.

mountainbike-huren-in-enschede

Genieten van de natuur en uit de drukte? Ook hier blijft Enschede niet achter! Het recreatiepark Rutbeek biedt vele mogelijkheden. Maak er een heerlijke wandeling of pak je mountainbike voor een mooie mountainbike route om het Rutbeek.

Mountainbike routes in en om Enschede

In de omgeving van Enschede heb je meerdere mountainbike routes. Wij hebben drie routes voor jullie uitgekozen om een sportieve mountainbike rit te maken. Natuurlijk kun je ook zelf je route uitzoeken. Bij Actief Twente maken wij gebruik van de Komoot app. Hier staan ook meerdere routes op. Wil jij een weekendje fanatiek fietsen? En heb je geen mountainbike bij de hand? Informeer bij Actief Twente naar de vele mogelijkheden om een mountainbike te huren in Enschede. Wil je niet mountainbiken maar relaxed fietsen, kijk dan eens bij onze toerfietsen of e-bikes. We hebben genoeg keus 😁

mountainbike-huren-in-enschede

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns van Actief Twente in Beuningen (Overijssel). Benieuwd naar nog meer blogs van Carolien? Kijk op de site van Actief Twente bij de blogs 😃

carolien

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp