Sup VechteSee (Instap)

Sup VechteSee (Instap)

Suphuur vanaf 1 uur
Stabiel Supboard van Starboard
Inclusief peddels en pomp

Boek nu

€ 12,50 p.p.

Suppen in Nordhorn is geweldig! Peddel actief op het water en geniet van de charmante grachtjes en de sfeer van de binnenstad. Een onvergetelijke ervaring om op het water actief bezig.

Wat is een Instaptocht

Een instaptocht is een suptocht met een vast tijdstip. Je vaart zonder begeleiding en individueel. Doordat we de suptochten aanbieden met een vast startmoment kunnen kleine groepjes ook genieten van deze mooie suptocht. Bekijk hier de instaptijden. In de zomervakantie is de tocht zelfs dagelijks te boeken, met uitzondering op de woensdag!

De Suptocht

We verzamelen bij Pier99 in Nordhorn. Dit hippe restaurant met een stadsstrand is het begin- en eindpunt van jullie tocht. De auto kan hier gratis geparkeerd worden. Hier krijg je uitleg en tips en tricks over het suppen en ga je op pad. Na je suptocht mag je hier je board weer inleveren. De suptocht duurt ca. 2 uur. Bekijk hier het vaartraject.

TIP: Heerlijk lunchen, dineren of borrelen? Reserveer een tafel bij Pier99.

De VechteSee

De VechteSee ligt in het stadje Nordhorn, net over de grens met Denekamp. Het meer is in 1974 ter bescherming voor overstromingen aangelegd. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 16 hectare. Wil je meer weten over de VechteSee, lees hier alle achtergrond informatie.

Starboard Kwaliteit op het Water

Ook zo’n liefhebber van suppen maar je bent nog zoekende welk board het beste bij je past? Huur dan ons supboard van Starboard. Dit zijn de meest stabiele boards onder de supboards. Of je nu een beginnende of gevorderde supper bent, iedereen loopt (vaart) met een Starboard weg! Starboard voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en biedt onwijs goede prestaties. Dus wacht niet langer maar huur een sup van Starboard!

Instaptocht Kanovaren op de VechteSee

Wist je dat we nu ook suppen op de VechteSee aanbieden? Dus wil je in plaats van kanovaren liever suppen of een combinatie van kano’s en suppen, klik op de link.

Ervaringen van bezoekers

Erg leuk

Alles was prima geregeld. We hebben genoten van het suppen door Nordhorn. Erg leuk zo midden door het centrum met… + lees meer

- Judith

Goede service, hebben genoten

Het suppen is heel goed bevallen! De service was prima, we werden goed en vriendelijk geholpen. Ook het contact verliep… + lees meer

- Suzanne

Fantastische ochtend met de sup

We hebben gesupt op de Vechtesee! Sups werden op tijd daar gebracht. Goed materiaal, goede uitleg, vriendelijk personeel! We hebben een… + lees meer

- Martijn
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Huur sup: Prijzen:
1 uur € 12,50
2 uur € 17,50
3 uur € 22,50
4 uur € 27,50
hele dag € 35,00
  • De sup is af te halen op vaste dagen en tijden
  • Huur vanaf 1 uur
  • De instaptocht gaat door bij een minimale deelname. Indien er te weinig groepjes aangemeld zijn is het mogelijk dat de tocht verplaatst wordt. Wij stellen je hiervan tijdig op de hoogte. 
  • Deze instaptocht op de Vechte is alleen boekbaar van 1 april t/m 3 september.
  • Zwemdiploma vereist!

Boeken en meer informatie

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp