Vechtesee Kano Instaptocht

Vechtesee Kano Instaptocht

Kano (2 uur)
Mooie route door de binnenstad van Nordhorn
Zwemvesten
Waterdichte ton voor bagage
Gelegenheid om aan te meren
Leuk uitstapje met kinderen

Boek nu

€ 14,- p.p.

Een heerlijke relaxte en rustige tocht die je brengt vanaf het meer door de binnenstad van Nordhorn. Deze kanotocht is vanaf juli elke dag mogelijk met uitzondering op de woensdag.

Wat Is Een Instaptocht?

Een instaptocht is een kanotocht met een vast tijdstip. Je vaart zonder begeleiding en individueel. Doordat we de kanotocht aanbieden met een vast startmoment kunnen kleine groepjes ook genieten van deze mooie kanotocht. Bekijk hier de instaptijden. In de zomervakantie is de tocht zelfs dagelijks te boeken, met uitzondering op de woensdag!

Ben je met meer dan 10 personen? Dan kun je starten op elke dag/tijd. Op basis van de beschikbaarheid en mogelijkheden die dag.

De Kanotocht

We verzamelen bij Pier99 in Nordhorn. Dit hippe restaurant met een stadsstrand is het begin- en eindpunt van jullie tocht. De auto kan hier gratis geparkeerd worden. Hier krijg je uitleg en tips en tricks over het kanovaren en ga je op pad. Na het kanovaren lever je hier je kano weer in. Je huurt de kano voor 2 uur. Bekijk hier het vaartraject.

TIP: Heerlijk lunchen, dineren of borrelen? Reserveer een tafel bij Pier99.

De VechteSee

De VechteSee ligt in het stadje Nordhorn, net over de grens met Denekamp. Het meer is in 1974 ter bescherming voor overstromingen aangelegd. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 16 hectare. Wil je meer weten over de VechteSee, lees hier alle achtergrond informatie.

De Kano

Kanovaren is een ontspannen activiteit en daarvoor zijn Canadese kano’s het meest geschikt. Canadese kano’s hebben plek voor drie volwassenen of twee volwassenen en twee kleine kinderen. De voordelen van een Canadese kano zijn:

Instaptocht Suppen op de VechteSee

Wist je dat we nu ook suppen op de VechteSee aanbieden? Dus wil je in plaats van kanovaren liever suppen of een combinatie van kano’s en suppen, klik op de link.

Ervaringen van bezoekers

Leuk kanotochtje in Nordhorn!

Kanovaren vinden wij altijd een leuke activiteit om te doen als we op vakantie zijn. Aangezien onze kinderen nog niet… + lees meer

- Marcia uit Lisse

Kanovaren is supertje leuk!

Zondag 16/6/19 voor het eerst samen met ons gezin van 4 personen een kano gehuurd. Het was wat spannend en… + lees meer

- Patricia uit Enter

Heerlijk in de kano!

We hebben met onze familie een prachtige kanotocht gemaakt in Nordhorn. Tussendoor een ijsje gescoord en de tijd genomen om te… + lees meer

- Petra uit Denekamp

Heerlijk actief

We hebben ontzettend genoten van de mooie omgeving. Het kanovaren was een geweldige belevenis met heerlijk weer en actief bezig… + lees meer

- Bruns uit Enschede
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • De instaptocht gaat door bij een minimale deelname. Indien er te weinig groepjes aangemeld zijn is het mogelijk dat de tocht verplaatst wordt. Wij stellen je hiervan tijdig op de hoogte. 
  • De instaptocht op de VechteSee is boekbaar van 1 april t/m 31 augustus. Van september tot en met maart bieden wij de instaptocht de Dinkel aan
  • Ga je met kinderen kanovaren dan is ons advies één volwassene per kano
  • Neem voor de zekerheid een handdoek en wat droge kleding mee

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp