Kanovaren Vechte – Engden naar Pier99 (3 uur)

Highlights

  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Boek nu vanaf

€ 16,- p.p.

Kanovaren op de Vechte is een uniek dagje uit dat voelt als vakantie. De mooie natuur en het leuke uitje zorgen voor een top dag!

Nancy Klein uit Enschede

Veel lol gehad met kanovaren en daarna met de aansluitende fietstocht. Thanks!
+ Lees meer

Rox van der Hoeven uit De Lutte

Heen een kanotocht over de Vechte: goede instructies, met name betreft de knelpuntjes (ja we zaten vast bij de stroomversnelling en hebben natte voeten en buikpijn van het lachen gekregen) Terug met de elektrische fietsen inclusief BBQ bakfiets. Op verzoek was er ook nog een heerlijk BBQ pakket bij geregeld. Zelfs een bluetooth speaker erbij (muziek terwijl je bbq’t) Kano’s op tijd, compleet en netjes Fietsen op tijd, compleet en netjes Mede dankzij jullie een geweldige dag gehad! Alweer superblij met jullie
+ Lees meer

R. Bernhard uit Amersfoort

Een heerlijk ontspannen kano tocht met het hele gezin. Onze dochter was wel wat sceptisch maar na een paar minuten al helemaal om. Een super mooie omgeving en voor de vistrap was genieten. We hadden een paar druppels onderweg maar toen we bij Pier99 aan het bijkomen waren kwam het met bakken naar beneden dus dat was prima geregeld, wij zaten immers droog. Daarna met de fiets terug wat ook erg leuk was en precies ver genoeg. Dit gaan we zeker nog een keer doen maar dan wel een andere route want deze hebben we nu gehad. 🙂 Dank Twente Kano voor een onuitwisbare vakantie herinnering. Fam. Bernhard
+ Lees meer

Arno uit Alkmaar

De kano’s lagen klaar, de tocht was eenvoudig en mooi en na even zoeken tussen het feest en de zeilwedstrijd op het meer, ook de fietsen gevonden die netjes klaar stonden. Na een mooie fietstocht eenvoudig de auto weer teruggevonden. Top dag met top weer…
+ Lees meer

Rini uit Blokzijl

Het was een super mooie dag alles super geregeld bedankt voor die mooie dag
+ Lees meer

Els uit Borne

Prachtige tocht met leuke stroomversnelling. Onderweg een paar idyllische plekjes om te stoppen. Op het eindpunt heerlijk gegeten.
+ Lees meer

Jolien uit Hengelo

Op een mooie zomeravond besloten om met een aantal vrienden te gaan kano varen. We kozen voor de tocht op de Vechte in Duitsland. Leuk om eens over de grens te kijken. Alles was goed geregeld, echter ons tempo lag niet zo hoog (stuur- en evenwichtsproblemen) waardoor we niet op de eindlocatie aankwamen. Met veel natte kleren en een hoop lol zijn we toch uit de kano’s gekomen en heeft twentekano ons halverwege opgepikt. Bedankt voor de goede zorgen!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Geef ook je keuze door hoe je van het eindpunt van de kanotocht terug wilt gaan naar het beginpunt.

Vergelijkbare arrangementen

Foto Contest

Foto Contest

3...2...1... en de tijd gaat in! Race in deze Foto Contest tegen de klok en maak zoveel mogelijk polaroidfoto's na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Dropping in Twente

Dropping in Twente

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw winter arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je winterjas maar alvast aan!

Boek nu

€ 34,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp