Wintergames (op locatie)

Wintergames (op locatie)

Ca. 1,5 uur durend arrangement
Diverse winterse spellen
Ervaren begeleider
Te gekke prijs
Outdoor sensatie
Elke locatie mogelijk

Boek nu

vanaf € 25,- p.p.

De Wintergames op locatie bieden een onvergetelijke outdoor sensatie. Ondergedompeld in een magische winterse sfeer geniet je met volle teugen van diverse spellen. Een groots avontuur dat garant staat voor plezier en gezelligheid.

De Wintergames

De Wintergames zijn diverse activiteiten die gespeeld worden in teamverband. Tijdens deze games komen je vaardigheidsskills, loopvermogen, behendigheid en hoe goed je kunt samenwerken aan bod. De Wintergames bestaan uit de volgende spellen:

De Wintergames zijn nu boekbaar als Lentegames!

De Prijsuitreiking

De spellen zijn gespeeld. De punten geteld. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente. Dus strijd, werk samen en wees behendig. Want die prijs wil je toch winnen?!

Jouw Locatie

Met de Wintergames op Locatie komen we naar jou. Maar wat hebben we nodig voor dit arrangement:

Heb jij die perfecte locatie? Dan hebben wij de Wintergames competitie voor jou.

Maak je Wintergames compleet

Start je Wintergames met een warm winters ontvangst. Een Gluhwein of Chocolademelk. Of plan een pauze en smul van een heerlijk broodje braadworst. Een hartverwarmende traktatie die perfect past bij dit feestelijke winteravontuur. Deze extra’s zijn niet standaard bi de Wintergames op Locatie in begrepen. Wil je ze er wel bij boeken? Geef het ons aan!

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de Wintergames op jouw locatie? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel met 0541 – 299821.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp