E-choppertocht & schapen drijven

E-choppertocht & schapen drijven

Ontvangst koffie/thee met krentenwegge
Schapen drijven
Choppertocht
Borrels met ballen
Ervaren schaapherder

Heerlijk in de vrije natuur. Even weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op pad voor een unieke teambuildingsactiviteit. Stap op de chopper en toer via een mooie route richting de schapen. Hier krijg je een korte uitleg en dan mag je het zelf proberen. Commando's geven, schapendrijven en de honden instrueren. Een uitdagend klusje maar in teamverband gaat dat lukken.

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Choppertocht

Je gaat met de chopper een mooie tocht maken door het Twentse landschap. Door het hoge stuur en dikke banden is het een relaxte toer. De route die je ontvangt, leid je naar de plek waar de schapen al vol spanning op jullie wachten. Is het schapendrijven klaar? Dan rij je via de meegegeven route weer terug naar Actief Twente.

💡 Heb je geen (brommer) rijbewijs? Ga dan op de beach-cruiser of knaap bike! Vermeld dit in het opmerkingen veld:-) 

Schapendrijven

De workshop start met een korte uitleg en demonstratie, waarbij je direct al actief betrokken wordt. Je leert hoe je commando’s moet geven aan de Border Collies en ziet hoe de schapen hierop reageren. Er zijn meerdere honden aanwezig en via deskundig commentaar wordt je verteld hoe je deze honden traint.

Het is een super leuke en leerzame activiteit waarbij communicatie tussen de teams van groot belang is. Je kwaliteit als leider komt hiermee naar voren op een leuke en ongedwongen manier. De schapen luisteren niet naar wat je zegt, maar ze reageren op de houding van de groep. Tijdens de workshop krijg jezelf mogelijkheden om opdrachten met de schaapskudde uit te voeren. En eerlijk gezegd lijkt dat gemakkelijker dan in werkelijkheid is. Maar de ambitie om even zelf een schaapherder te zijn, zorgt altijd voor een overdosis aan hilariteit.

Meer weten of Mieke en haar honden, bekijk het interview met Mieke.

Meer over Schapendrijven

Afsluiter: Borrels & Ballen

Zit de tocht op de chopper erop? Dan is het tijd om na te praten en te genieten. En hoe doe je dat? Met een drankje en een bitterballetje. Je krijgt 2 consumpties en 3 bitterballen per persoon. Je kunt kiezen uit frisdrank, bier en wijn.

Het arrangement voor?

Workshop schapendrijven & choppertocht is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit voor bedrijven. Je leert op een originele, ontspannen en humoristische manier hoe je als team beter kunt functioneren. Wil je meer informatie over dit arrangement? Bel of mail ons.

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden zijn een indicatie:

Prijzen en voorwaarden

  • Te reserveren vanaf 15 personen
  • Duur ca. 5,5 uur
  • Speciaal bier niet inbegrepen
  • Te reserveren op elk gewenst tijdstip

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp