Zomergames

Zomergames

3 uur durend arrangement
Welkomstdrankje
Diverse spellen
Inclusief broodje hamburger & drankje
Groepsuitje vanaf 15 personen
Te gekke prijs
Buiten activiteit

Bij Actief Twente beleef je een zomer vol fun met onze zomergames. De verschillende activiteiten en de onderlinge competitie zorgen voor een gezellige tijd vol plezier en lachen.

Programma

Jullie 3 uur durende programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst

We starten de games met kop koffie of thee.

De Zomergames

De Zomergames zijn diverse activiteiten die gespeeld worden in teamverband. Tijdens deze games komen je vaardigheidsskills, loopvermogen, behendigheid en hoe goed je kunt samenwerken naar voren. De Zomergames bestaan uit de volgende spellen:

Hamburger & Consumptie

Het eerste deel van de Zomergames zit er op. Moe gespeeld? Dan is het tijd voor een broodje hamburger en een drankje. Ondertussen bespreek je de tactiek voor het tweede deel van jullie Zomergames.

Prijsuitreiking

De spellen zijn gespeeld. De punten geteld. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente. Dus strijd, werk samen en wees behendig. Want die prijs wil je toch winnen?!

Maak je Feest Compleet

Geef de Zomergames een verrassend tintje en boek de zonnebril en waterpistool erbij. Zo ben je altijd voorbereid op zonnige en warme dagen.

Prijzen en voorwaarden

  • Zomergames duren ca. 3 uur
  • De games zijn onder begeleiding van onze spelleiders
  • Boekbaar vanaf 15 personen of betalend voor 15 personen
  • Arrangement is inclusief een broodje hamburger met 1 consumptie per persoon. Overige consumpties worden ter plekke afgerekend
  • Gezellig naborrelen tijdens de Zomergames? Bekijk hier onze borrels en ballen
  • Wil je de Zomergames uitbreiden met een zomerse bbq of een pizza diy? Of wil je nog meer keus. Bekijk hier alle eetmogelijkheden
  • Zomergames op je eigen locatie? Dan kan! Meer info vind je hier

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp