Zalencentrum Spalink

Zalencentrum Spalink

Feestje organiseren of lekker op het terras zitten? Zalencentrum Spalink is de geschikte plek! Spalink is gelegen in Geesteren en beschikt over rustgevende omgeving.

Zalen

Spalink heeft meerdere grote en kleine zalen, de grote zaal is geschikt voor een groot feest hier kan je denken aan een bruiloft, personeelsfeest of een jubileumfeest. Voor wel zo’n 300 man! Als je met wat minder personen bent is dan is de kleinere zaal meer geschikt hier passen maar liefst 100 man in. Ook beschikt het over een sfeervol bruin café met een restaurant in boerensfeer en een ruim terras met een gezellige buitenbar naast een groot speelveld waar je lekker kunt eten of drinken. Voor meer info klik hier.

zaal_spalink_geesteren

De omgeving

Zalencentrum Spalink bevindt zich in Geesteren, een dorp in de gemeente Tubbergen in Overijssel. Dit gebied is een rustige en landelijke omgeving dat omringd word door groene velden. Daarnaast kan je fietsen door het dorp en bezienswaardigheden zien zoals de Sint Pancratiuskerk. Ook Biedt de omgeving uitdagende fietsroutes door de heuvelachtige landschappen van Twente, hiervoor zijn onze moutainbikes perfect geschikt voor.

geesteren_natuur_kasteel

Choppers of E-bikes huren vanaf Zalencentrum Spalink

Heb je zin om de omgeving van Geesteren op een andere manier te ontdekken? Stap op onze Choppers! Deze kun je hier eenvoudig online boeken. Heb je geboekt en ben je op zoek naar een leuke route? Dat kan! Je kunt op pad met één van onze leuke routes via de Komoot app. Kijk hier voor de routes.

Vind je het leuker om de omgeving te ontdekken op een e-bike. Huur dan je e-bike bij Zalencentrum Spalink. Boek je e-bike hier eenvoudig online.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij Zalencentrum Spalink? Bijvoorbeeld over het bezorgen van fietsen tijdens je vakantieperiode? Bekijk dan hier de mogelijkheden! Opzoek naar een ander depot van Actief Twente, check Hotel huis van bewaring in Almelo.

Stuur ons een bericht via WhatsApp