Hotel Huis van Bewaring

Overnachten in een gevangenishotel, op een onschuldige manier? Bij Huis van Bewaring kan het! Dit hotel biedt zowel romantische als prachtige design kamers!

De hotelkamers

Het hotel biedt allemaal unieke kamers. Ga je bijvoorbeeld voor de Portier kamer? Of kies je voor de Celblok op Cipier kamer? De kamers zijn allemaal voorzien van een prachtig design. Overal zijn de restanten van de vroegere gevangenis terug te vinden. Super gaaf dus!

De omgeving

Het hotel bevindt zich op loopafstand van het station én het centrum van Almelo. Super handig! Almelo heeft namelijk een gezellig centrum met leuke terrasjes en winkels, maar ook een theater en bioscoop! Daarnaast heeft Almelo verschillende monumenten én is ze uitgeroepen tot de groenste stad van Overijssel. Zowel de echte cultuur als natuurliefhebber kan hier dus terecht! 🙂

Choppers of E-bikes huren vanaf Huis van Bewaring

Heb je zin om de stad op een andere manier te ontdekken? Stap op onze Choppers! Deze kun je hier eenvoudig online boeken. Heb je geboekt en ben je op zoek naar een leuke route? Dat kan! Je kunt op pad met één van onze leuke routes via de Komoot app. Kijk hier voor de routes.

Vind je het leuker om de omgeving te ontdekken op een e-bike. Huur dan je e-bike bij het Huis van Bewaring. Boek je e-bike hier eenvoudig online.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij Huis van Bewaring? Bijvoorbeeld over het bezorgen van fietsen tijdens je vakantieperiode? Bekijk dan hier de mogelijkheden! Opzoek naar een ander depot van Actief Twente, check Erve Meenderinkboer in Markelo.

Stuur ons een bericht via WhatsApp