Erve Meenderinkboer

Erve Meenderinkboer
Zonneweg 1
7475 AA Markelo

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te overnachten? Dan ben je bij Erve Meenderinkboer aan het goede adres! Of je nu met een grote groep bent of alleen, je bent van harte welkom. Ze bieden logies ontbijt aan, maar ook kun je bij hun terecht als je het compleet verzorgd wilt. Zoals ze zelf al zeggen: gemoedelijkheid en gastvrijheid op een super locatie.

erve meenderinkboer markelo depot

Welke accommodaties kun je er vinden….

Erve Meenderinkboer biedt verschillende mogelijkheden aan voor een verblijf. Zo kun je er heerlijk overnachten in een bed & breakfast. Verder hebben ze mooie camperplaatsen en verschillende groepsaccommodaties. Heb je een kleine verbouwing of ga je verhuizen dan kun je ook bij hun terecht voor woninghuur.

Wist je dat…..chopper markelo

Erve Meenderinkboer een mooi startpunt is voor ruiterroutes, wandeltochten, mountainbiketochten of de choppers van Actief Twente! Je kunt vanaf Erve Meenderinkboer de mooie plaatsen Markelo, Rijssen en Holten eenvoudig bezoeken. Toer heerlijk met je chopper en pak een terrasje in Holten. Niets is mooier dan genieten onder het genot van een kopje koffie op de Sallandse Heuvelrug. Wil jij graag een chopper boeken en een mooie route rijden, klik dan op deze link en boek je choppie eenvoudig online 😊

Wil je een eigen route rijden dan raden wij ook zeker Diepenheim aan. Dit leuke kleine plaatsje ligt aan het riviertje de Regge en heeft vele bezienswaardigheden. Klik hier voor de link voor nog meer info over Diepenheim! Of je nu kiest voor een route van Actief Twente of voor je eigen route? Er is genoeg te beleven in ons mooie Twente!

Meer informatie over Actief Twente 

Natuurlijk kan Actief Twente nog meer voor jullie betekenen. Wil je bijvoorbeeld fietsen op locatie bezorgd hebben, ga dan naar hun site en zie wat de mogelijkheden zijn. Wat is er mooier dan fietsen over de Sallandse heuvelrug.

Wil je nog meer informatie over Erve Meenderinkboer bezoek dan de site.

Stuur ons een bericht via WhatsApp