Dieetwensen

Wanneer je gaat eten met een groep mensen kunnen de wensen zeer uiteenlopend zijn. Wij willen je graag wat uitleg geven over hoe wij hier mee opgaan. Wij maken onderscheid in Dieetwensen en allergieën of ‘lust ik niet’.

Dietwensen en allergien

Het kan zijn dat je alergisch bent bent voor bepaalde producten of een dieet volgt waarmee rekening dient te worden gehouden. Deze kun je doorgeven aan ons en wij geven dit door aan de cateraar.

Vegetarisch en Vegan

Een van de meest voorkomende dieetwensen is vegetarisch en Vegan. Al onze eetopties zijn ook mogelijk in een vegan of vegetarische variant mogelijk. Voor de barbecue is een apart vegetarisch/vegan barbecue te boeken. Voor bij de koffie is krentenwegge vegan (zie afbeelding).

Noten, Lactose en gluten

Indien er in je gezelschap mensen zijn die een allergie hebben voor noten, lactose of gluten dan kan dit aangegeven worden bij de boeking. Onze cateraar zal hier rekening mee houden en hiervoor aparte producten bijleveren of vermelden wat noten-, lactose of glutenvrij is. Voor bij de koffie hebben wij een handige kaart zodat je kunt zien welk gebak wat bevat, zie de afbeelding hieronder.

Halal

Halal is ook mogelijk. Hiervoor hebben wij een apart inkoopkanaal en wij gebruiken hiervoor een aparte barbecue. Voor halal berekenen wij een toeslag van € 5,- per persoon.

‘Lust ik niet’

Iedereen heeft zijn voorkeuren qua eten of bepaalde zaken waar iemand niet van houdt. Al onze eetopties zijn in buffetvorm. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je wel en niet eet. Deze voorkeuren hoeven niet doorgegeven te worden aan ons.

Hoe te inventariseren?

Als jij iets mag organiseren dan is het handig om de dieetvoordeuren te inventariseren. Wij raden je aan om 14 dagen voor aanvang van jullie uitje deze pagina door te sturen naar je gasten. Laat hen vervolgens jou mailen met de voorkeuren en bundel deze en stuur deze door naar ons. Op deze manier is de kans op fouten en teleurstellingen het kleinst. En niet geheel onbelangrijk: Het makkelijkste voor jou als organisator 😉.

Stuur ons een bericht via WhatsApp