7 dagen per week geopend
Familie uitje organiseren?

Familie uitje organiseren?

Ben jij diegene die deze keer het familie uitje moet organiseren? Grote of kleine familie, Actief Twente maakt van elke familiedag een groot feest. Combineer een voertuig met een leuk arrangement. Wij hebben de uitjes voor jong en oud!

familie_uitje (1)

Voertuigen

Wij verhuren kano’s, choppers, puchjes, Italiaanse scooters en heel veel verschillende fietsen. Dus voor ieder wat wils. Voor het besturen van choppers, scooters en puchs heb je wel een rijbewijs nodig, maar achter op de scooter is het ook een groot plezier. Toch allemaal een voertuig besturen? Daarvoor hebben wij verschillende fietsen, van normale fietsen tot aan fietsen voor maar liefst 4 personen. Dit is onze familiefiets en deze is zelfs uit te breiden met een kinderbankje. Hoe meer mensen hoe meer plezier! Daarbij hebben wij mooie routes die je via de komoot app kunt downloaden.  Maak bijvoorbeeld een tocht langs het mooie Singraven.

Activiteiten

Het is natuurlijk super leuk om onderweg of na je familie uitje één of meerdere activiteiten te doen. Wij werken samen met verschillende bedrijven en hebben zelf ook een aantal activiteiten. Denk hierbij aan een barbecue, high-tea, high beer of misschien wel een potje boogschieten om je familieleden uit te dagen. Heb je nog meer ideeën nodig klik dan eens op de link. We hebben namelijk een speciale pagina voor familie en vriendenuitjes!

familieuitje organiseren

Een erg veelzijdige familie? Actief Twente heeft een arrangement genaamd ‘All you can do’ en zoals de naam al zegt, met dit arrangement kun je alles doen wat je wilt. Jullie hebben de hele dag de beschikking over al onze voertuigen en activiteiten die je bij ons kunt doen. Boogschieten en bamboestieken is hiervan een leuk voorbeeld!

Dus een familie uitje organiseren wordt erg makkelijk samen met Actief Twente.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp