Onze fietsen in de spotlights!

Ik heb al verschillende blogs geschreven, maar nog nooit over onze fietsverhuur. Omdat er een wijziging heeft plaatsgevonden binnen de website van de fietsverhuur, werd het hoog tijd om hier verandering in te brengen.

Voorheen kon je via de website van Actief Twente een fiets huren. Echter, door de groei van onze fietsverhuur was het duidelijk dat deze een prominentere plek verdiende.

Fietsen hebben eigen plek online: ATW-fietsverhuur

Om deze reden hebben we al onze fietsen, fiets-accessoires, fiets-arrangementen en meer samengebracht op een gloednieuwe website. ATW-fietsverhuur is nu de plek waar je gemakkelijk online je fiets kunt huren. Maar ATW-fietsverhuur is veel meer dan alleen maar een website en het huren van een fiets.

Nieuw bij ATW-fietsverhuur

Zo hebben we op dit moment 2 leuke nieuwe items in de verhuur:

Naast dat we vernieuwend zijn, hebben we een ruim assortiment dat voor jong en iets minder jong geschikt is.

Ons assortiment aan fietsen

Zo hebben we een veelzijdige keuze voor onze sportieve gasten zoals:

Maar ook voor gezinnen met kinderen zijn er voldoende fietsen te huren. Denk hierbij aan onze:

Daarnaast zijn we ook enthousiast bezig met bikepacking, een trend die momenteel in de spotlights staat.

Trekkingfietsen bij ATW-fietsverhuur

Bikepacking betekent simpelweg dat je met je fiets op vakantie gaat. Je kunt kiezen voor een minimalistische aanpak en in de natuur kamperen met een tent. Of voor een iets meer luxere ervaring door naar een bed & breakfast te fietsen met extra bagage. Heb je adressen nodig voor B&B’s. Kijk dan op de website van Bikepacking Holland.

Hoe je jouw fietsvakantie ook wilt invullen, wij hebben de geschikte fietsen en accessoires te huur en kunnen deskundig advies geven. Maar daar blijft het niet bij – we kunnen zelfs de fiets bij jou op locatie afleveren als je dat wilt.

Wil je meer weten over bikepacking en wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik hier voor meer info.

ATW-fietsverhuur voor de particuliere en zakelijke markt

Als laatste mag ik natuurlijk niet ons ruime assortiment aan toerfietsen en e-bikes vergeten. Of je nu een fiets huurt voor een dagje eropuit. Of op zoek bent naar een groot aantal fietsen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of evenement. Wij staan voor je klaar en kunnen het verzorgen. En met onze uitstekende service zorgen wij er voor dat jullie fietshuur tot in de puntjes is verzorgd.

Dus bij deze nodig ik jullie graag uit om onze nieuwe website: ATW-fietsverhuur te bezoeken. Hier kun je alle informatie vinden over het huren van een fiets. En mis je nog informatie dan hoor ik het graag en zal het zo spoedig mogelijk op de website zetten.  ATW-fietsverhuur is onderdeel van Actief Twente in Beuningen (Overijssel).

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp