Hampshire Hotel de Broeierd

Hampshire Hotel De Broeierd Enschede, bekend als de oudste herberg in Twente.

De ligging is ideaal. Hampshire Hotel De Broeierd bevindt zich op ongeveer 15 minuten fietsen van centrum van Enschede en is gelegen aan de rand van het Kennispark Twente waar onder andere het FC Twente stadion zich bevindt.

Hampshire Hotel de Broeierd Enschede

Hotel De Broeierd beschikt over erg vriendelijk personeel en een gastvrije service. Bij Hotel De Broeierd is het niet alleen mogelijk om je vakantie te vieren, maar voor zakelijke doeleinden of om te trouwen ben je hier ook aan het goed adres. Hampshire Hotel De Broeierd beschikt over een grote gratis parkeerplaats en stelt voor de gasten een gratis afgesloten fietsenstalling beschikbaar. Dit is ideaal wanneer je in de omgeving gaat fietsen, scooter rijden of misschien zelfs wel solex rijden. Vanaf Hotel De Broeierd heeft de gast veel mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Kies voor een stedelijke route en bezoek de steden Enschede, Oldenzaal, Almelo of Hengelo. Kies voor een meer historische en culturele route en ontdek alle prachtige textiel plekjes in Twente.

Verder beschikt Hotel De Broeierd over diverse vergaderzalen, een terras, een restaurant, een bar, roomservice, wasservice, liften en meerdere familiekamers. Voor een ultiem relaxte vakantie ben je bij Hampshire Hotel de Broeierd dus aan het goede adres.

Ook heeft de gast hier de keus uit een Deluxe of een Comfort kamer. De Deluxe kamers beschikken over een balkon of terras, een bad, een tv en koffie- en theefaciliteiten. Ook zijn bij Hotel de Broeierd huisdieren, op verzoek, toegestaan.

Kortom: Beleef bij Hotel de Broeiend een heerlijke vakantie en kom hier goed tot rust. Het hotel beschikt over vele faciliteiten en heeft een perfecte ligging. Het is ideaal om vanuit hier de mooie omgeving van Twente te bekijken. Ook voor een bruiloft, huwelijksnacht of een zakelijke conferentie ben je bij dit hotel aan het goede adres.

Wilt u een fiets huren in Twente? Dat kan bij ons! Bekijk hier de fietsen en prijzen.

Kijk voor meer informatie op de website van Hampshire Hotel de Broeierd

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp