Alles over de Elektrische Loopfiets

Alles over de Elektrische Loopfiets

Actief Twente heeft haar assortiment uitgebreid met een van de meeste unieke fietsen, de elektrische loopfiets! Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken. Beleef deze leuke ervaring met je vrienden, familie of collega’s.

Elektrische loopfiets

Heb je zin om iets leuks te doen? We hebben voor jullie de Elektrische Loopfiets in ons assortiment. De fiets is elektrisch aangedreven, daardoor kun je met een rustig looptempo een hoge snelheid bereiken. De loopfiets bevat 5 versnellingen en kan 25 km/h per uur gaan. De fiets is te gebruiken vanaf 1.60 m lengte, dus ook geschikt voor kids!

Exclusief te huur bij Actief Twente

De Lopifit is in Twente exclusief te huur bij Actief Twente! Je huurt de fiets altijd inclusief pech-onderweg service. Daarnaast hebben wij ook vele routes beschikbaar, welke je door de mooie natuur van Twente leiden. Maar je mag natuurlijk ook op eigen ontdekkingsreis gaan! Klik hier om de routes te bekijken.

loopfiets hurenHoe werkt de Elektrische Loopfiets?

De Elektrische Loopfiets maakt het mogelijk om lange afstanden lopend af te leggen. De bediening van de loopfiets is eenvoudig en kan door iedereen gebruikt worden. Opstappen, een eerste loopbeweging maken en je bent onderweg. Net zoals bij fietsen bewaar je je evenwicht zodra de fiets in beweging is. Door sensoren in de remhendels kan de loopband met een kleine beweging stop gezet worden. De schijfremmen zorgen ervoor dat de Elektrische Loopfiets veilig en snel tot stilstand komt. Met een wandeltempo van 5 km per uur in combinatie met de versnellingen kan een tempo gehaald worden van 25 km per uur.

Een aantal feiten over de Elektrische Loopfiets

Gelijk boeken?

Ben je nu al een beetje nieuwsgierig en wil je het gelijk uitproberen? Boek dan hier

Stuur ons een bericht via WhatsApp