Fiets huren op de Rammelbeek? Dat kan!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fietshuur Camping de Rammelbeek

Laat je fiets bezorgen bij de Rammelbeek

Laat je fiets bezorgen bij de Rammelbeek

Direct fietsen vanaf Camping de Rammelbeek? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen direct bij jou!

Bekijk hier ons ruime fietsassortiment

Bekijk hier ons ruime fietsassortiment

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Leuke routes om te gaan fietsen

Boek je fiets bij Camping de Rammelbeek

Mountainbiken bij de Rammelbeek

Mountainbiken bij de Rammelbeek

Start vanaf Camping de Rammelbeek en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Tandem huren vanaf de Rammelbeek

Tandem huren vanaf de Rammelbeek

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Scooteren vanaf de Rammelbeek

Scooteren vanaf de Rammelbeek

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij Camping de Rammelbeek inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we kinderzitjes achterop de scooter.

Instaptocht kanovaren

Instaptocht kanovaren

Wil jij tijdens je verblijf bij Camping de Rammelbeek kanovaren? Met z'n tweetjes of juist in een klein gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze instaptochten!

Meer info

Meest geboekte uitjes door gasten van Camping de Rammelbeek

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Camping de Rammelbeek. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Ons meest geboekte voertuig! Een superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde vanaf onze locatie: Actief Twente Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Ontdek Twente op dit stoere voertuig!

Kickbiken en speurtocht

Kickbiken en speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie op pad met de kickbike. Kickbiken is hét nieuwe steppen en leuk voor alle leeftijd. Kun jij al onze verstopte QR-Codes vinden? Wij dagen je nu uit!

Stuur ons een bericht via WhatsApp