Fiets huren bij 'n Kaps Tubbergen? Dat kan!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fietshuur bij Recreatiepark ’n Kaps Tubbergen

Laat je fiets bezorgen bij 'n Kaps

Laat je fiets bezorgen bij 'n Kaps

Direct fietsen vanaf Recreatiepark 'n Kaps Tubbergen? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen zijn direct bij jou!

Bekijk hier ons ruime assortiment

Bekijk hier ons ruime assortiment

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, duofiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Bekijk hier leuke fietsroutes

Boek je fiets bij Recreatiepark 'n Kaps

Scooteren vanaf 'n Kaps

Scooteren vanaf 'n Kaps

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij 'n Kaps Tubbergen inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we kinderzitjes achterop de scooter.

Tandem huren vanaf 'n Kaps

Tandem huren vanaf 'n Kaps

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt

Mountainbiken vanaf 'n Kaps

Mountainbiken vanaf 'n Kaps

Start vanaf Recreatiepark 'n Kaps en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Instaptochten kanovaren

Instaptochten kanovaren

Wil jij tijdens je verblijf bij Recreatiepark 'n Kaps kanovaren? Met z'n tweetjes of juist in een klein gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze instaptochten. Bekijk al onze mogelijkheden.

Meer info

Meest geboekte uitjes door gasten van Recreatiepark 'n Kaps Tubbergen

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Ons meest geboekte voertuig en een superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde vanaf onze locatie: Actief Twente Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Ontdek Twente op dit stoere voertuig!

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Camping de Rammelbeek. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Kickbike en QR-speurtocht

Kickbike en QR-speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie op pad met de kickbike. Kickbiken is hét nieuwe steppen en leuk voor alle leeftijd. Kun jij al onze verstopte QR-Codes vinden? Wij dagen je nu uit!

Stuur ons een bericht via WhatsApp