Fiets boeken op Erve Hulsbeek? Dat kan!

Bekijk hier alle mogelijkheden

Fietshuur Hotel Erve Hulsbeek

Laat je fiets bezorgen bij Erve Hulsbeek

Laat je fiets bezorgen bij Erve Hulsbeek

Direct fietsen vanaf Hotet Erve Hulsbeek? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen zijn direct bij jou!

Bekijk hier ons ruime assortiment

Bekijk hier ons ruime assortiment

Ben je opzoek naar een elektrische fiets, bakfiets, kinderkar of juist fietsen met kinderzitjes voor kleinste kinderen? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Fiets bezorgen op Hotel Erve Hulsbeek

Mountainbiken vanaf Erve Hulsbeek

Mountainbiken vanaf Erve Hulsbeek

Start vanaf Hotel Erve Hulsbeek en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn super licht en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Op de tandem vanaf Erve Hulsbeek

Op de tandem vanaf Erve Hulsbeek

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Scootertocht vanaf Erve Hulsbeek

Scootertocht vanaf Erve Hulsbeek

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij Hotel Erve Hulsbeek inclusief een route om een dag te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter

Meeste geboekte voertuigen door gasten van Erve Hulsbeek

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde bij Actief Twente. Op deze stoere, elektrische scooter mag je gezien worden. Natuurlijk is de mooie route inclusief een GPS.

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Twente heen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 meter.

Kickbike en speurtocht

Kickbike en speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie op pad met de kickbike en ga op zoek naar de QR-Codes! Kun jij alle QR-Codes vinden? De kickbikes zijn geschrikt voor alle leeftijden doordat ze erg makkelijk in gebruik zijn .

Stuur ons een bericht via WhatsApp