Boek hier eenvoudig je fiets bij 't Keampke in De Lutte!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fietshuur ’t Keampke

Laat je fiets bezorgen bij 't Keampke

Laat je fiets bezorgen bij 't Keampke

Direct fietsen vanaf 't Keampke? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen direct bij jou!

Fietsassortiment

Fietsassortiment

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Gebruik een van onze routes

Voertuig huren bij 't Keampke

Op pad met de Tandem

Op pad met de Tandem

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we zoals gewoonlijk natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes, dorpjes en verschillende diverse horecagelegenheden brengt.

Huur een scooter

Huur een scooter

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij 't Keampke in De Lutte inclusief een route om een dag te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook je eigen route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor én achterop de scooter.

Sportief doen vanaf 't Keampke

Sportief doen vanaf 't Keampke

Start vanaf 't Keampke en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Kanovaren op de DInkel

Kanovaren op de DInkel

Kanovaren op de mooiste rivier van heel Nederland? Dat kan! De instaptocht start bij het Lutterzand. De periode loopt van: 1 September – 31 Maart, boek dus snel voor je tijd laat bent!

Meer info

Meest geboekte uitjes door gasten van 't Keampke

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van 't Keampke. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 meter.

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is de E-Choppertocht vanaf Actief Twente. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage! De stoere E-chopper heeft een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente.

Kickbike en speurtocht

Kickbike en speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie op pad met de kickbike en ga op zoek naar de QR-Codes! Kun jij alle QR-Codes vinden? Kickbiken is het nieuwe steppen. De kickbikes zijn geschrikt voor alle leeftijden doordat ze makkelijk in gebruik zijn .

't Keampke

't Keampke

Op zoek naar een mooie groepsaccommodatie in Twente? 't Keampke is zeer geschikt voor gezinnen, vrienden of bijvoorbeeld familie weekenden. Ook hebben ze aangepaste groepsaccommodaties voor mindervalide mensen. Onbezorgd op vakantie gaan? Dat lukt zeker bij 't Keampke.

Meer info 't Keampke
Stuur ons een bericht via WhatsApp