7 dagen per week geopend
Personeelsfeest organiseren in Enschede

Personeelsfeest organiseren in Enschede

Wil je een personeelsfeest in Enschede of omgeving organiseren? Dan helpen wij je graag op weg. Het personeelsfeest anno 2023 is namelijk weer ontzettend hip. En er is altijd wel een reden te bedenken om een personeelsfeest te geven. Heb je misschien een jubileum te vieren of wil je je personeel graag jaarlijks trakteren op een goed feest? Het personeelsfeest of een bedrijfsuitje organiseren is altijd een leuke maar ook grote taak.

Het is dus aan jou om met een speels, boeiend, vernieuwend maar vooral onvergetelijk feest te komen. Maar hoe ga je dit project aan? In deze blog breng ik je graag op een paar goede ideeën.

Bamboestieken in het Volkspark van Enschede

Wil je op een unieke locatie bamboestieken? Dan is de keuze voor het Volkspark in Enschede zo gemaakt. Bamboestieken is voor de creatievelingen die van een uitdaging houden. Maak de mooiste bouwwerken en kijk wie het beste een bouwkundig inzicht heeft. Combineer bamboestieken met een tandemtocht en je bedrijfsuitje is compleet.

Bekijk hier meer informatie over bamboestieken inclusief de tandemtocht.

personeelsfeest organiseren enschede bamboestieken

Spellen contest op het Rutbeek

Heb je wel eens gedacht om een bedrijfsfeest te organiseren waarbij je met je personeel de competitie aangaat? Het Rutbeek in Enschede is de ideale locatie om een spellen contest te houden. Combineer een boogschietwedstrijd met foto opdrachten en Jenga met Sudoku XXL. Wij organiseren een complete middag of dag waarin  het spelelement voorop staat.

Vraag hier informatie aan voor een spellen programma op maat .

personeelfeest organiseren enschede foto opdrachten

personeelsfeest organiseren enschede fatmaxen

Toeren met de Fatmax in Enschede en omgeving

Wat ook een leuke en erg gewilde optie is? Het toeren met een voertuig in Enschede. Onze Fatmaxen zijn helemaal hot en erg in trek op dit moment. Maar hoe gaat dit in zijn werk:

De fatmax is een voertuig waarvoor geen (brommer)rijbewijs en helmplicht geldt. En deze mag vanaf 16 jaar al bereden worden. Kies ook voor een op maat gemaakte route zodat je alle highlights van Enschede en omgeving te zien krijgt.

Altijd al eens willen toeren tijdens je bedrijfsfeest op de Fatmax? Bekijk hier de mogelijkheden.
Heb je interesse in onze leuke en stoere choppers op locatie? Voor informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Lego Master of Pubquizen op je eigen locatie

Je hebt je personeelsfeest al georganiseerd in Enschede, maar je wilt het nog graag uitbreiden met een leuke activiteit.lego masters Al eens gedacht aan het populaire Lego Masters? Gaaf toch om weer met de legoblokjes te spelen?! Een ontzettende leuke challenge waar creativiteit, samenwerking en gezelligheid voorop staan.

Of zijn jullie meer van de weetjes? Dan hebben wij de Pubquiz voor jullie. Een 2 uur durende vragenronde waarin algemene kennis, muziek en audiofragmenten je laten graven in het verleden en het heden. Dit is zeker een topper voor de fanatiekelingen in jullie bedrijf.

Tip: Ga gezellig dineren bij de Brasserie de Kachel in Enschede en combineer dit met één onze leuke activiteiten.

Bekijk hier de mogelijkheden voor Lego Masters of de Pubquiz op locatie.

Personeelfeest tot in de puntje verzorgd?

Graag de organisatie van je bedrijfsfeest geheel uit handen geven? Dan kom je naar Actief Twente in Beuningen (Overijssel). Wij organiseren een compleet feest voor je inclusief activiteit(en), eten, drinken en tot slot een DJ om de voetjes van de vloer te laten komen. Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via deze link!

personeelsfeest organiseren enschede actief twente

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp