Tandem & Bamboestieken

Tandem & Bamboestieken

Koffie/thee met appelgebak
Route op maat
Bamboestieken op landgoed Singraven
Tandemhuur
Borrels & Ballen

Boek nu

Vanaf € 36,- p.p.

Wie kan het mooiste bouwwerk maken? Werk samen met je collega's, vrienden of familie en kom erachter wie het best kunnen samenwerken!

Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Wat is nu een beter begin van je uitje dan een warme kop koffie of thee met een heerlijke punt appeltaart met slagroom? Maar ook ter afsluiting van een tocht of arrangement is dit een aanrader!

 

Meer over Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Tandem tocht

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met de tandem en geniet van de rust en de omgeving. De tandem is en blijft altijd een favoriet voertuig voor een hilarisch dagje uit. Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Wil je liever iets ondersteuning, boek dan de e-tandem!

Meer over Tandem tocht

Bamboestieken

Maak een prachtig bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om bij bamboestieken tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking, communicatie en creativiteit nodig. Als deze punten in balans zijn kan er een hoge, stevige toren gebouwd worden. Deze activiteit is zeer geschikt voor teambuilding. Welk team bouwt de hoogste toren?

Meer over Bamboestieken

Drank Mogelijkheden

Gezellig tijdens je uitje of feestje nog wat drinken? Onze Solexbar heeft verschillende opties voor je. Kies je voor een open bar, consumptie bonnen of op nacalculatie? Laat het ons weten. Wij regelen het!

Meer over Drank Mogelijkheden

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Je huurt de tandems voor de hele dag – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp