Restaurant de Watermolen Singraven

Restaurant de Watermolen Singraven

slider_singravenRestaurant_de_Watermolen_Singraven_terras_eten_dineren_drinken_autenthiek_geschiedenis_twente_serviceVoor de échte Twentse gastvrijheid nodigen wij u graag uit in ons sfeervolle restaurant De Watermolen in Denekamp. Wij verzorgen al generaties lang voor een aangename en gemoedelijke sfeer. Bij ons kunt u voor al uw wensen terecht. Voor een lunch of een diner tot een volledig verzorgde Trouwen of een geweldig Bedrijfsfeesten ; wij staan graag voor u klaar. Ook kunt u Overnachten in ons geheel vernieuwde rijksmonumentale woningen naast het restaurant. De omgeving maakt onze locatie uniek in zijn soort.

Restaurant_de_Watermolen_Singraven_terras_eten_dineren_drinken_autenthiek_prachtig_twente

singravenRestaurant_de_Watermolen_Singraven_terras_eten_dineren_drinken_autenthiek_prachtig_twente_service_molenzicht

Vlakbij Huis Singraven en midden op het landgoed kunt u ons vinden. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. In deze omgeving willen wij u graag ontvangen om ook te genieten van alles wat wij voor u te bieden hebben.

molenzicht_molen_singravenRestaurant_de_Watermolen_Singraven_terras_eten_dineren_drinken_autenthiek_prachtig_twente

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp