Restaurant ’t Pläske in Ootmarsum

Restaurant ’t Pläske in Ootmarsum

Restaurant ’t Plaske, De Pauzeplek met de Choppers in Ootmarsum

Restaurant_’t_Pläske_Ootmarsum_eetcafe_koffie_gebakje_eten_leuten_drankje_terras

Restaurant ’t Plaske is de plek in het centrum van Ootmarsum. Parkeer je voertuigen in Ootmarsum bij de kerk en geniet op het terras. Jong en oud zal zich dan ook thuis voelen in deze unieke ambiance. De Twentsche gastvrijheid en snelle service staat hoog in het vaandel. Of je nu wilt genieten van een kopje koffie met een lekkernij, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellig borrel op ons terras.

Restaurant_’t_Pläske_Ootmarsum_eetcafe_koffie_gebakje_eten_leuten_drankje_voorzijde_

Ontdek Ootmarsum en maak een tocht

In Ootmarsum huur je eenvoudig Choppers om een leuke rit mee te maken. Bekijk hier de mogelijkheden. Ook kan je een chopper (of ander voertuig) huren vanuit Actief Twente. Hiermee kan je een prachtige route maken door de Twentse natuur naar Ootmarsum. Eenmaal aangekomen in het authentiek Ootmarsum kan je plaats nemen bij restaurant ’t Plaske. Hier kan je genieten van een drankje en of hapje. Vervolgens ga je verder met je toch door het prachtige Twente. Ook kan je wat langer in Ootmarsum blijven en bekijken waarom Ootmarsum een kunststad wordt genoemd. Er zijn veel verschillende kunst ateliers en er is zelfs regelmatig een echte kunst markt. Hier kan je allerlei verschillende kunstsoorten bekijken van abstracte kunst tot prachtige beeldhouw werken.

Meer info over het Plaske vind je hier

Restaurant_’t_Pläske_Ootmarsum_eetcafe_koffie_gebakje_eten_leuten_drankje_binnen_dineren_

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp