E-Chopper huren in Twente

Huur een E-Chopper bij Actief Twente om de mooiste plekjes van Twente en Overijssel te ontdekken. Kies uit een van onze vele routes door de mooie natuur. Wil jij een E-Chopper huren in Twente? Kijk dan op onze site voor alle mogelijkheden.

E-Chopper huren in Twente

E-Chopper laten bezorgen

Wil je een E-Chopper huren in Twente en die laten bezorgen? Wij bieden je die mogelijkheid. We bezorgen Choppers op je eigen locatie of je kunt er ook voor kiezen om een city tocht te doen door verschillende steden in Nederland. De city tochten zijn inclusief een route en boekbaar vanaf 10 voertuigen. Wil je een Chopper laten bezorgen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Wat is een E-Chopper?

Een E-Chopper valt volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. De Elektrische Choppers kunnen een snelheid van 25 km/h bereiken en zijn geruisloos. Met een volle accu kun je ongeveer 60 km maken. Voor het rijden van een E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.

E-Chopper-Twente

Informatie over de E-Chopper

Je kunt met de stoere E-Chopper met ongeveer 25 km per uur door de mooie omgeving van het Oosten van het land rijden en genieten van de stilte. Je kunt voor vertrek je eigen route volgen of een van onze vele routes volgen die jullie 2 of 3 uur van de mooie natuur laten zien. Onderweg is er natuurlijk ook nog tijd voor een pauze die je buiten op een terrasje kunt houden of in een van de gezellige dorpjes in de buurt. Boek hier een E-Chopper en bekijk de informatie over de Chopper.

Arrangementen E-Chopper

Ben je op zoek naar leuke uitjes om te combineren met een tocht met de Chopper? Probeer dan eens een van onze arrangementen. Eerst met een Chopper op pad door Twente en daarna lekker eten met familie of vrienden. Bekijk al onze arrangementen om te combineren met een E-Chopper.

Andere voertuigen huren

Bij Actief Twente hebben we een groot aanbod in voertuigen die vergelijkbaar zijn met de E-Chopper. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Solex, Scooter, Elektrische loopfiets en de Beach Cruiser. Ben je op zoek naar andere voertuigen dan de Chopper om te huren in Twente? Bekijk dan hier ons aanbod.

Voertuigen Huren Twente

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp