Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

E-Chopper arrangementen

Bekijk hieronder onze chopper arrangementen, zit je gewenste arrangement er niet tussen? Neem contact met ons op en wij maken vrijblijvend een voorstel voor je.

Tip 1: Scooter: Chill & Grill

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is? Met het Chill & Grill arrangement hebben wij bij Actief Twente hiervoor de perfecte oplossing!

Bekijk het arrangement

Tip 2: Chopper & Abseilen (dagprogramma)

De dag goed beginnen met een lekkere huisgemaakte lunch. Na de lunch is het tijd om de Choppers te starten en op pad door de mooie omgeving van Twente. Bij de steemgroeves van Bad Bentheim worden jullie ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen.

Bekijk het arrangement

Tip 3: QR scooter rally twente

Ga in teams op pad op een scooter of chopper en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Bekijk het arrangement

Chopper & Food

Ga eerst met de E-Chopper op pad met een 2 uur lange tocht door Twente. Bij terugkomst worden jullie verrast door de heerlijke pizza’s van Fabio of gaan jullie zelf grillen op de barbecue. Ook kunnen jullie kiezen voor showcooking met onbeperkt pannenkoeken eten. De keuze is reuze!

Bekijk het arrangement

High Tea en Italiaans Scooter

Wil je de dag beginnen met een kopje thee en heerlijke hartige en zoete lekkernijen? Dat kan met dit arrangement! Na het genot van de high tea staan de scooters of choppers voor jullie klaar. Ontdek de mooiste plekjes van Twente op een Italiaanse scooter of chopper.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en Smaak"

We ontvangen je bij Actief Twente met koffie/thee. Met de scooter of chopper kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je wordt verwacht bij 3 verschillende restaurants voor het diner. Tussen de gangen door rij je via een mooie route naar het volgende adres.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Gastvrij Twente"

Met de scooter of chopper langs 3 restaurants voor 3 verschillende gangen van het diner. Tijdens het toeren komen jullie langs bijzondere plekjes. De restaurants staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Elke gang is een verrassing!

Bekijk het arrangement

High Wine & Scootertocht

Na een heerlijk ontvangst met een gebakje samen met een kop koffie/thee gaan we echt beginnen. Kiezen jullie voor een culturele, historische of een toch meer stedelijke route? Na afloop van de tocht is het tijd voor wijn!

Bekijk het arrangement

Hét mannenuitje: Tocht en High Beer

Wanneer de koffie/thee met krentenwegge op is, starten jullie met de tocht. Door onze ruime keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Wanneer jullie terug zijn van de tocht, staan er verschillende biersoorten voor jullie klaar.

Bekijk het arrangement