Dinertocht vanaf de Witte Berg in Ootmarsum

Dinertocht vanaf de Witte Berg in Ootmarsum

Ontvangstdrankje met lekkernij
Tocht op een voertuig naar keuze
3-gangen menu (excl. consumpties)
Incl. Route van ons!

Tijdens deze tocht volg je met een voertuig een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid.

Ontvangst

Bij de Witte berg wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en heerlijke appelgebak. Daarna krijg je voor vertrek een korte uitleg over je voertuig waarna je helemaal klaar bent om op pad te gaan. Heeft iemand in je gezelschap geen scooter- of autorijbewijs? Geen probleem! Kies dan voor de Knaap-bike, hier is geen rijbewijs voor nodig.

Op pad

Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. Tussen de gangen door stap je weer even op je voertuig en rij je via een mooie route naar het volgende adres. Rij tijdens de tocht over de smalle klinkersstraatjes van Ootmarsum of door het prachtige buitengebied.

Diner

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. De route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je scooter en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Elke gang is een verrassing! Wij hebben er bewust voor gekozen om de inhoud van menu niet vooraf te bepalen. We laten hiermee de vrijheid volledig over aan de chef en het seizoen.

Chopper feitjes

De route

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze dinertocht bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon. (ontvangst drankje + de 3-gangen) – De kosten per voertuig per persoon
Vaste kosten arrangement Voertuigen kosten per persoon Totale prijs per persoon
2 personen op 1 voertuig (alleen mogelijk per knaap - bike) € 40,75 € 19,25 € 60,-
1 persoon per voertuig € 40,75 € 38,50 € 79,25
  Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 4,5  uur – Minimaal aantal deelnemers: 2 personen – Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: – Wil je liever een knaap-bike ipv een chopper. Geeft dit door in het opmerkinen veld. Wij gaan de beschikbaarheid voor je nakijken. – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp