7 dagen per week geopend
Rutbeek Enschede, actie en beleving in Twente

Rutbeek Enschede, actie en beleving in Twente

Het Rutbeek Enschede

Een groot recreatiegebied aan de rand van Enschede, dat is het Rutbeek Enschede. Op deze plek zijn veel mogelijkheden om er een gezellige dag van te maken met familie, vrienden en kennissen. Een plek voor jong, oud en zelfs uw hond op speciale plekken. Het Rutbeek in Enschede is een groot recreatiepark waarbij veel verschillende activiteiten kunnen worden uitgeoefend. Naast alle activiteiten heeft het Rutbeek ook een grote zwemvijver waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven. De natuur rondom dit recreatiepark is prachtig, bekijk deze natuur eens per fiets, step, mountainbike of gezellig met z’n tweeën op een tandem.

Activiteiten

Op het Rutbeek Enschede is er een mogelijkheid tot vele activiteiten, zoals barbecueën, vissen bij de speciale visvijver, waterskiën, lekker klimmen in het klimbos van het Rutbeek, een survival of bootcamp, skieën in het skicentrum, paintballen en nog veel meer! Er is dus voor ieder wat wils op dit prachtige recreatiepark. Het recreatiepark heeft ook verschillende weides, deze zijn aangegeven met verschillende kleuren.

rutbeek enschede skibaan

Festivals

In het zomerseizoen worden er verschillende festivals gehouden op het Rutbeek. Freshtival en Fantasy Island waren jaren lang dé combinatie op de pinksterdagen. Sinds 2017 is Fantasy Island geschrapt, waardoor Freshtival een heel weekend heeft gekregen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp