Stadshotel Ter Stege in Oldenzaal

Perfect gelegen op de Grote Markt!

Stadshotel Ter Stege in Oldenzaal

Stadshotel Ter Stege in Oldenzaal

Chopper huren oldenzaal Hotel Ter StegeWij zijn fan! Op de hoek met het oudste straatje van Oldenzaal vindt je Hotel ter Stege in Oldenzaal. Middenin de stad aan de Grote Markt. Vanuit je hotel zit je snel op het terras in Oldenzaal. Waarom zijn wij fan? Omdat wij zelf jeugd herinneringen hebben bij Ter Stege. Vroeger was dit de place to be om uit te gaan. Een grote dansvloer en top feestjes met carnaval, dus goede herinneringen.

Oldenzaal, De Glimlach van Twente

stadshotel_ter_stege_oldenzaal_gezzelligheid_binnenstad_marktplein

Oldenzaal, de Glimlach van Twente is hoe Oldenzaal zich graag zelf omschrijft maar de echte Boeskool (de carnavalsnaam van een inwoner van Oldenzaal) heeft een andere omschrijving voor hun stad: “Stedke van Plezeer”. Die omschrijving zegt genoeg. Oldenzaal staat bekend om haar gezellige Grote Markt met leuke terrassen en met een top biercafe: De Engel. Wist je dat bierlokaal de Engel uit is geroepen tot beste biercafe van Nederland? Wij wel  in iedergeval 🙂

Hotel ter Stege

stadshotel_ter_stege_oldenzaal_terras_binnen_gezzelligheid

Vanuit het hotel ontdek je snel het buitengebied van Oldenzaal. Wij werken al een aantal jaren samen met Hotel Ter Stege en via het hotel kun je e-bikes huren of e choppers of scooters. Onze routes gaan vanuit de binnenstad richting het Hulsbeek, een grote zandafgraving dat nu dienst doet als een recreatieplas naar het buitengebied van De Lutte. Via mooie landweggetjes kun je de prachtige omgeving van Twente verkennen. Wil je meer informatie neem contact op voor de mogelijkheden.

Chopper huren in Oldenzaal

Chopper huren Oldenzaal Ter Stege

Vanuit onze locatie in Beuningen, op 5 kilometer afstand van Oldenzaal kun je een leuke tocht maken met een Elektrische chopper. Wil je bij Hotel ter Stege starten om vanuit het hotel een tocht te maken? Dat is mogelijk. Bij daghuur bezorgen wij de Choppers bij jullie hotel. Je kunt de chopper de hele dag gebruiken en wij halen de chopper ’s avonds weer op.

E-bike huren in Oldenzaal

elektrische fiets huren Oldenzaal Hotel ter StegeWil je de omgeving iets rustiger verkennen dan is het huren  van een elektrische fiets of een stadsfiets een betere optie :). Actief Twente is de grootste fietsverhuurder van oost-Nederland. Wij bezorgen fietsen bij elke accommdatie in Overijssel. Wil je je fiets bezorgd hebben bij Stadshotel ter stege in Oldenzaal? Geen enkel probleem. Boek hier eenvoudig je fietsen online.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp