Hotel ’t Lansink, waar je kunt ontspannen

Hotel ’t Lansink, waar je kunt ontspannen

Hotel en restaurant ’t Lansink bevindt zich midden in het centrum van Hengelo met daarbij gratis parkeergelegenheid.  Bij ’t Lansink kun je genieten in een culinair restaurant of heerlijk ontspannen in een van de hotelkamers.

Omgeving

’t Lansink ligt in het mooie Twente. Houd je van fietsen, wandelen of cultuur snuiven dan ben je hier op het goede adres. De Grolsch Veste, Universiteit van Twente en Rijksmuseum bevindt zich op een afstand binnen 10 kilometer. Wil je op een andere en leuke manier, nog meer zien van de omgeving? Ga dan eens voor de verandering met een scooter, e-bike of solex op pad.  Zo kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Wil je een voertuig huren klik dan hier.
Ben je net getrouwd en wil je daarna uw huwelijksfeest vieren bij ’t Lansink, dat kan! Binnen een straal van 15 kilometer zit ’t Lansink van de Grote Kerk en het Stadhuis.

Voorzieningen

Je kunt niet alleen genieten van het eten of ontspannen in een van de hotelkamers, maar ’t Lansink biedt nog veel meer aan. Zo kun je hier ook vergaderen in één van de 4 stijlvolle vergadersalons met gratis WIFI en uitzicht op het Tuindorp.  Heb je een bijeenkomst en wil je daarnaast ook je team versterken, maak dan een keuze uit diverse soorten teambuilding activiteiten.

Je kunt elkaar zelfs het jawoord  geven bij ’t Lansink, met daarna een spetterend eindfeest. En vind je dineren in een restaurant ook zo standaard geworden,  kies dan eens voor dineren in een rijdende stoomtrein.

Kortom: ’t Lansink is een veelzijdig hotel en restaurant , waar je kunt genieten en ontspannen. Maar ook terecht kunt voor feesten en zakelijke doeleinden. ’t Lansink is dan ook met een 8,7 beoordeeld op Zoover.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp