7 dagen per week geopend
Tuincentrum Oosterik, 50.000 m2 tuin- en wooninspiratie!

Tuincentrum Oosterik, 50.000 m2 tuin- en wooninspiratie!

Tuincentrum Oosterik

Een van de grootste tuincentra van Nederland ligt in Twente. Tuincentrum Oosterik staat bekend om het grote assortiment aan bloemen, planten en woondecoratie. Het overzichtelijk ingedeelde tuincentrum is verdeeld in verschillende delen, boven vindt u bijvoorbeeld de perfecte producten om uw tuin in te richten, denk hierbij aan verschillende tuinsets, parasollen en decoratie.

Assortiment

Het assortiment van Tuincentrum Oosterik is erg groot. Het ruime assortiment bestaat uit verschillende planten en bloemen, de inrichting voor binnen én buiten en diverse vissen. Elk jaar rond de kerstperiode is het ook een uitje voor het hele gezin! De prachtige kerstsfeer wordt daar zeker uitgebeeld in verschillende producten. Dit is zeker een bezoekje waard!

tuincentrum oosterik kerst

Eten en drinken

Tuincentrum Oosterik biedt ook een mogelijkheid om en hapje te eten. In het restaurant, die midden in het pand gevestigd is, kunt u terecht voor een lekkere maaltijd, of iets lekkers bij de koffie. Voor in het pand kun je ook kiezen voor een heerlijk softijsje. Een dagje uit bij dit tuincentrum is van alles voorzien.

Webshop

Heeft u iets gezien, en heeft u er spijt van dat u het niet heeft gekocht? Geen probleem! Tuincentrum Oosterik beschikt ook over een online shop. Van tuinset tot kunstplant, bijna het hele assortiment staat voor u klaar op de webshop. Binnen 5 werkdagen heeft u het thuis.

Kortom; een bezoekje aan Tuincentrum Oosterik is een plezierig bezoek! Van kunstplant tot voer voor uw huisdieren, een maaltijd of tuinset, bij dit tuincentrum kunt u zeker terecht.

Tip: Bezoek dit tuincentrum eens per fiets, scooter of solex en geniet direct van de prachtige omgeving van Twente!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp