7 dagen per week geopend
Twentse familiedag, wat te doen?

Twentse familiedag, wat te doen?

Met een Twentse familiedag organiseren weet Actief Twente wel raad. Voor een actieve of juist een relax dag, bij Actief Twente ben je aan het juiste adres.

Actieve familie?

Voor de actieve familie hebben wij verschillende opties. Een mooie kanotocht door de natuur van Twente, een intensieve kickbike tocht of misschien een hilarische tandemtocht. Al onze voertuigen zijn te combineren met leuke arrangementen. Van verschillende eetgelegenheden tot aan zelf de grillmaster zijn. Actief Twente zorgt voor een Twentse familiedag om nooit te vergeten.

familiedag

Waar bestaat een echte Twentse familiedag uit?

Natuurlijk zijn er verschillende families, dus wij hebben ook verschillende opties voor jullie Twentse familiedag. Een rustige tour door de prachtige natuur van Twente op een ouderwetse solex of Italiaanse scooter? Deze zijn natuurlijk te combineren met leuke arrangementen zoals een barbecue of een tocht langs leuke restaurants in de buurt. Of maak een prachtige route langs het Singraven.

familiedag

Naast onze arrangementen met 1 voertuig, hebben we ook het ‘all you can do’ arrangement. En zoals de naam al zegt, jullie kunnen alles doen wat jullie willen.

Voor elke familiedag hebben wij wel iets te bieden. Kijk voor meer informatie op www.actieftwente.nl.
familiedag_groep (1)

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp