Azor Tandem 2014

Azor Tandem 2014

Deze Azor tandem uit 2014 is een degelijke tandem zonder poespas. De focus bij deze tandems ligt op stevigheid, duurzaamheid en comfort. Doordat deze tandem een lengte heeft van slechts 2,2 meter kan deze makkelijk mee genomen worden op een aanhanger of staan in een berging.

De Azor tandem heeft een aluminium frame en een superdegelijke RVS kettingkast. De tandem heeft iets meer ruimte ertussen waardoor je minder dicht op elkaar zit. Dit fietst makkelijker en comfortabeler.

Deze Azor tandem uit 2014 heeft een Nexus 7 versnellingsnaaf met 7 versnellingen. Dit is de versnellingsnaaf die het meest gebruikt wordt en deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je ziet deze naaf dan ook veel bij bijvoorbeeld stadfietsen, transportfietsen en zo ook bij deze Azor tandem. Een naafversnelling is een versnellingssysteem dat geheel in de naaf van het achterwiel is weggewerkt. Doordat deze versnellingsmechaniek in de naaf verwerkt is, is het systeem vrij onderhoudsarm.

Verder beschikt de tandem over rollerbrakes. Deze zitten vaak ook op de luxere stadfietsen en recreatieve fietsen. Doordat de rollerbrakes weinig onderhoud nodig hebben, makkelijk af te stellen zijn en ze beter remmen in de regen, is dit een groot voordeel voor de tandem en geeft hem veel extra’s. Verder heeft de rollerbrake een groot voordeel boven de velgrem, want de velg slijt hierdoor niet en wordt niet vies.

Ook wordt de tandem gebruikt voor minder-valide mensen!

Nieuwprijs 1800,-

Onze prijs 550,-

De tandem is een aantal seizoenen in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Heb je interesse in een e-tandem of een ouder-kind-tandem of één van onze overige voertuigen, klik dan op de link.

Azor Tandem 2014

Bouwjaar: 2014
Merk: Azor
Model: Tandem
Kleur: Zwart
Framemaat: unisex
Conditie: Gebruikt

Specificaties Azor Tandem

Aantal versnellingen: 7 
Type versnellingen: Nexus 
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 550 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Azor Tandem 2014? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp