Azor tandem 2022

Azor tandem 2022

Deze Azor tandem uit 2022 is een degelijke 2de hands tandem (maar nog zo goed als nieuw) zonder poespas. De focus bij deze tandems ligt op stevigheid, duurzaamheid en comfort. Doordat deze tandem een lengte heeft van slechts 2,2 meter kan deze makkelijk mee genomen worden op een aanhanger of staan in een berging.

De Azor tandem heeft een aluminium frame en een superdegelijke RVS kettingkast. De tandem heeft iets meer ruimte ertussen waardoor je minder dicht op elkaar zit. Dit fietst makkelijker en comfortabeler.

Deze Azor tandem uit 2022 heeft een Nexus 7 versnellingsnaaf met 7 versnellingen. Dit is de versnellingsnaaf die het meest gebruikt wordt en deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je ziet deze naaf dan ook veel bij bijvoorbeeld stadfietsen, transportfietsen en zo ook bij deze Azor tandem. Een naafversnelling is een versnellingssysteem dat geheel in de naaf van het achterwiel is weggewerkt. Doordat deze versnellingsmechaniek in de naaf verwerkt is, is het systeem vrij onderhoudsarm.

Verder beschikt de tandem over rollerbrakes. Deze zitten vaak ook op de luxere stadfietsen en recreatieve fietsen. Doordat de rollerbrakes weinig onderhoud nodig hebben, makkelijk af te stellen zijn en ze beter remmen in de regen, is dit een groot voordeel voor de tandem en geeft hem veel extra’s. Verder heeft de rollerbrake een groot voordeel boven de velgrem, want de velg slijt hierdoor niet en wordt niet vies.

Ook wordt de tandem gebruikt voor minder-valide mensen!

Nieuwprijs 2198,-

Onze prijs 1750,-

De tandem is kort in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Heb je interesse in een e-tandem of een ouder-kind-tandem of één van onze overige voertuigen, klik dan op de link.

Azor Tandem 2022

Bouwjaar: 2022
Merk: Azor
Model: Tandem
Kleur: Zwart
Framemaat: unisex
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties Azor Tandem 2022

Aantal versnellingen: 7 
Type versnellingen: Nexus 
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 1750 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Azor tandem 2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp