Beach Cruiser 2021

Beach Cruiser 2021

Deze Beach Cruiser uit 2021 is een e-bike waar vaak drie termen voor dezelfde soort fiets worden gebruikt. Een fatbike, een cruiser of een beach bike. Deze fiets met brede en robuuste banden is de perfecte fiets voor een mooie tocht over het strand, in het park of een heerlijke fietsuitje door de bossen. Bij een beach bike valt ook direct het comfort op. Je zit op zo’n fiets aangenaam, je zit nog relatief hoog. Tevens beschikt hij over een rotatiesensor. Hij kan perfect uit de voeten op het strand en in de bossen, maar ook op gras en andere zachte ondergronden.

Wil je een Beach Cruiser kopen? Dat is deze krachtige, lange afstands-elektrische fiets een topper. Hij rijdt comfortabel  met een snelheid van 25 km/u en heeft daarbij een heerlijke wegligging door zijn dikke banden. Deze E-Fatbike is een echte eye-catcher en een heerlijke weekend-cruiser.

Wat betekent ah bij een accu

De capaciteit van de accu wordt weergegeven in Ampere uur of Ah. Dit betekent, hoe meer Ah een accu heeft, des te langer kan er gefietst worden met de Beach Cruiser.  Hoe meer ah betekent ook dat de laadtijd van de accu wat langer duurt!

Nieuwprijs 2499,-

Onze prijs 1900,- (accu is uit 2022)

Deze fatbike hebben wij enkele seizoenen bij ons in de verhuur gehad en is  goed onderhouden in eigen beheer. Voor de overige modellen klik op de link!

Beach Cruiser 2021

Bouwjaar: 2021
Merk: MKM
Kleur: Zwart
Framemaat: Universeel
Conditie: Gebruikt

Specificaties Beach Cruiser 2021

Motor locatie: Achterwiel
Motor techniek: Bafang motor
Kracht motor: 60 Nm
Accu capaciteit: 36V 21ah (accu is uit 2022)
Trapondersteuning: 5 standen
Actieradius: 50 km
Aantal versnellingen: 7
Type versnellingen: Derailleur 7 versnellingen
Rem systeem: Schijfrem

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente

€ 1900 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Beach Cruiser 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp