Burley bagagekar 2016

Burley bagagekar 2016

De Burley bagagekar is dé kar voor je bagage. Hij is gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen en is tevens waterafstotend, wat voor het Nederlandse klimaat ook nog eens erg gemakkelijk is. Deze fietskar zorgt er voor dat je bagage veilig mee gaat.

De Burley bagagekar is zo gemaakt, dat het gewicht dat op de koppeling drukt zo laag mogelijk is en het gewicht dat boven de wielen zit, er voor zorgt dat de combinatie perfect in balans blijft. Daardoor wordt de belasting van de fiets verlaagd, waardoor de fiets makkelijker te hanteren is en dit zorgt weer voor een veilige en stabiele rit.

De Burley bagagekar bevestig je eenvoudig aan je fiets via de koppeling in de naaf van de fiets. En door de extra veiligheidszekeringen is deze bagagekar een erg betrouwbare fietskar achter je fiets. Wil je de bagagekar mee nemen in de auto, dan is deze eenvoudig in te klappen en kan daardoor gemakkelijk in de auto vervoerd worden.

Belangrijk om te weten is dat de Burley bagagekarren al meer dan 30 jaar voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo weet je zeker dat je bagagekar veilig is, beter presteert en langer mee gaat.

De belangrijkste feiten van de Burley bagagekar op een rijtje:

Nieuwprijs 384,-

Onze prijs 225,-

De Burley bagagekar is een aantal jaren bij ons in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze fietskar hebben wij ook de Burley kidskar in de verkoop. Voor meer informatie of interesse klik op de link!

Burley Bagagekar

Bouwjaar: 2016
Kleur: Geel

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 225 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Burley bagagekar 2016? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp