E-bike Sensa Travelpower V9 2022

E-bike Sensa Travelpower V9 2022

De E-bike Sensa TravelPower V9 is een high quality e-bike tegen een aantrekkelijk prijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De Shimano Steps 6100 met 60nm motor maakt de fiets geschikt voor heuvelachtig terrein. Het Shimano Alivio schakelsysteem en ook de hydraulische schijfremmen van Shimano zorgen voor veilige en betrouwbare fietstochten.

Als je op fietsvakantie gaat is een goede fietskeuze heel belangrijk. Onze bikepackingfietsen zijn met zorg gekozen en geven je tijdens de vakantie net dat extra’s. De e-bike Sensa TravelPower V9 is een begrip in de wereld van sportieve fietsen. Deze e-bike heeft veel van een mountainbike en racefiets, maar met het comfort van een recreatieve fiets. Deze sportieve e-bike zorgt voor veel plezier tijdens jullie fietsvakantie! Wij verkopen de e-bike in dames en heren modellen.

Shimano STEPS 6100

Deze zorgt voor een volledig automatisch schakelen voor een natuurlijkere fietservaring. Hierdoor is je bereik groter door het efficiënt accuverbruik en via de E-TUBE PROJECT kun je de uitschakelsnelheid aanpassen.

Nieuwprijs 2649,-

Onze prijs 1999,-

Deze mooie dames en heren e-bikes zijn slechts kort bij ons in de verhuur geweest en goed onderhouden in eigen beheer. Wil je weten welke e-bikes wij nog meer in de verkoop hebben? Klk dan op de link op onze overige modellen e-bikes!

E-bike Sensa Travelpower V9 2022

Bouwjaar: 2022
Merk: Sensa
Model: Travelpower V9
Kleur: Shiny Hazy Grey
Framemaat: Dames 48” en 53,5” en 57”
Framemaat: Heren 52” en 58”
Conditie: Zo goed als nieuw/gebruikt

Specificaties E-bike Sensa Travelpower V9 2022

Motor locatie: Midden
Motor techniek: Shimano Steps 
Kracht motor: 60 Nm
Accu capaciteit: 418wh 36w 11.6ah
Trapondersteuning: 3 standen
Actieradius: 75 tot 150 km
Aantal versnellingen: 9 
Type versnellingen: Shimano Alivio derailleur
Rem systeem: Shimano Hydraulische schijfrem

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente

€ 1999 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze E-bike Sensa Travelpower V9 2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp