Alba Levanta Heren 2019

Alba Levanta Heren 2019

Deze Alba fiets uit het jaar 2019 met zijn Nexus 7 versnellingsnaaf heeft 7 versnellingen. Dit is de versnellingsnaaf die het meest gebruikt wordt en deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je ziet deze naaf dan ook veel bij stadfietsen en transportfietsen en zo ook bij deze Alba Levanta fiets.

Verder beschikt de Alba toerfiets over rollerbrakes. Deze zitten vaak op luxere stadfietsen en recreatieve fietsen. Doordat de rollerbrakes weinig onderhoud nodig hebben, makkelijk af te stellen zijn en ze beter remmen in de regen, maakt dit tot een goede toerfiets met veel extra’s. Verder heeft de rollerbrake een groot voordeel boven de velgrem, want de velg slijt hierdoor niet en wordt niet vies.

De Alba fiets heeft een frame dat is voorzien van licht geprofileerde hoofdbuizen. Hierdoor is de fiets zo fantastisch stabiel en fietst enorm lekker. Tevens zorgt de geometrie van de fiets dat deze fijn stuurt.

Alba heeft de fietsen zo ontworpen dat het fietsen voor iedereen altijd plezierig is. Ze zijn zijn namelijk comfortabel en ze bieden mobiliteit. Dat maakt het fietsen voor iedereen een waar genot. Door zijn moderne vormgeving ondersteunt de Alba fiets de elegantie, sportiviteit en is hij enorm licht. De toerfiets is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige set aan onderdelen waardoor deze fiets staat voor jarenlang fietsplezier!

Nieuwprijs € 699,-

Onze prijs 350,-

Deze Alba toerfiets hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze fiets hebben wij nog meer 2de hands fietsen in de verkoop. Bekijk de link voor onze overige fietsen en voertuigen!

Alba fiets

Bouwjaar: 2019
Merk: Alba Levanta
Kleur: Zwart
Framemaat: 61″
Conditie: Gebruikt

Specificaties Alba fiets

Aantal versnellingen: 7
Type versnellingen: Nexus 7 speed
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 350 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Alba Levanta Heren 2019? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp