Onderwater Ouder Kind Tandem XL 2020

Onderwater Ouder Kind Tandem XL 2020

Hoe leuk is deze ouder kind tandem XL? Het is de lange versie van de “gewone” ouder kind tandem. Dat je veel bekijks hebt, dat is een feit.

Op deze tandem kunnen twee kinderen voorop in de leeftijd van 3,5 tot en met 7 jaar. Jij als ouder fietst heerlijk achterop en hebt zo ook het overzicht. Deze tandem is lang maar je kunt hem makkelijk besturen en erop fietsen. De kinderen kunnen meetrappen (dat is natuurlijk makkelijk en levert ook meer snelheid op) maar ze kunnen ook uitrusten en dat zelfs afzonderlijk van elkaar. Jij als ouder kunt dan gewoon doortrappen. Deze ouder kind tandem XL van het merk Onderwaterwater is standaard uitgerust met de traploos schakelende Nuvinci naaf. Heb je interesse voor een nieuwer model, dan hebben wij ook het model van 2022 in de verkoop. Zie hieronder voor de prijs!

Wat is een Nuvinci naaf?

Met de Nuvinci naafversnelling is trapsgewijs schakelen verleden tijd. Met deze versnelling kun je namelijk schakelen zonder stapje of klikjes en dat maakt het schakelen wel heel erg gemakkelijk!

Wat is een rollerbrake?

In de rollerbrake zit een gekarteld wiel dat wordt gedraaid wanneer je de rem indrukt. De metalen schijfjes, ook wel de rollers genoemd, zitten in dit gekartelde wiel. Dus als je de rem indrukt dan duwen de rollers tegen de remschoen aan en stopt je wiel.

Nieuwprijs 2835,-

Onze prijs 2300,-

Ook beschikbaar in model 2022!

Nieuwprijs Ouder Kind Tandem XL 2022 2840,  – -> onze prijs 2600,-

Deze ouder kind tandem XL is slechts kort seizoenen in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Naast dit model hebben we ook andere ouder kind tandems in de verkoop. Klik op de link voor meer informatie.

Ouder kind tandem XL

Bouwjaar: 2020 
Merk: Kleur: Blauw
Framemaat: Unisex
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties Ouder kind tandem XL

Aantal versnellingen: Traploos 
Type versnellingen: Nuvinci
Rem systeem: Rollerbrakes 

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom elektrische ouder kind tandem kopen bij Actief Twente:

  • Is inclusief rijklaar maken
  • Snel en voordelig bezorgd door heel Nederland
  • 3 maanden garantie
  • Goed onderhouden

€ 2300 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Onderwater Ouder Kind Tandem XL 2020? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp