Ouder Kind Tandem 2021

Ouder Kind Tandem 2021

Hoe leuk is deze ouder kind tandem uit 2021 van het merk Onderwater? Dat je veel bekijks hebt, dat is een feit. Op deze tandem kan één kind voorop in de leeftijd van 3,5 tot en met 7 jaar. Jij als ouder fietst heerlijk achterop en hebt zo ook het overzicht. De tandem is lang maar je kunt hem makkelijk besturen en erop fietsen. Je kind kan meetrappen (dat is natuurlijk makkelijk en levert ook meer snelheid op) maar hij of zij kan ook uitrusten. Jij als ouder kunt dan gewoon doortrappen.

Ouder kind tandem 2021 kopen?

Wil je een ouder kind tandem kopen? Kies dan voor een 2de hands Ouder Kind tandem van het merk Onderwater. De tandems van Onderwater zijn robuust en gaan jarenlang mee. Na een paar jaar gebruik verkoop je de ouder kind tandem van Onderwater nog met gemak. De tandems zijn altijd goed onderhouden en heeft 7 versnellingen en het remsysteem zijn rollerbrakes. Ze zijn voorzien van een goed slot en werkende verlichting.

Wat is een rollerbrake?

In de rollerbrake zit een gekarteld wiel dat wordt gedraaid wanneer je de rem indrukt. De metalen schijfjes, ook wel de rollers genoemd, zitten in dit gekartelde wiel. Dus als je de rem indrukt dan duwen de rollers tegen de remschoen aan en stopt je wiel.

Nieuwprijs 3515,-

Onze prijs 2400,-

Deze tandem uit 2021 is slechts 1 kort seizoen in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Naast dit model hebben we ook andere ouder kind tandems in de verkoop. Klik op de link voor meer informatie.

Ouder kind tandem 2021

Bouwjaar: 2021
MerkKleur: Zwart
Framemaat: Unisex
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties Ouder kind tandem 2021

Aantal versnellingen: Traploos
Type versnellingen: Naafversnelling
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

ouder kind tandem 2021

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 2400 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Ouder Kind Tandem 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp