Onderwater Ouder Kind Tandem Elektrisch 2020

Onderwater Ouder Kind Tandem Elektrisch 2020

Hoe leuk is deze elektrische ouderkind tandem en nu ook nog 2de hands te koop! Deze e-tandem ouder kind is zeer geschikt voor ouders met kinderen van ongeveer 4 tot en met 8 jaar. Of zet deze tandem in op een kinderdagverblijf. Gegarandeerd altijd lol.

Het kind zit op deze e-tandem voorop en kan zo heerlijk van het uitzicht genieten en jij als ouder of begeleider zit achter en stuurt. Zo heb je altijd voldoende overzicht. Het mooie van deze elektrische tandem is de ondersteuning. Je kind kunt meetrappen (dat levert weer extra aandrijfkracht), maar hij of zij kan ook even uitrusten terwijl jij doortrapt. Heerlijk toch?

De e-tandem ouder kind heeft 7 versnellingen. Verder beschikt het remsysteem over rollerbrakes. En natuurlijk zit er een slot en goede verlichting op de e-tandem.

Wat zijn rollerbrakes

In de rollerbrake zit een gekarteld wiel dat wordt gedraaid wanneer de fietser de rem indrukt. De metalen schijfjes, of ook wel de rollers genoemd, zitten in dit gekartelde wiel. Zo kom je dus ook aan de naam “rollerbrake”. Wanneer je de rem indrukt dan duwen de rollers tegen de remschoen aan. Hierdoor krijg je dus weerstand en zal het wiel stoppen ofwel je tandem.

Nieuwprijs 3515,-

Onze prijs 2100,-

De elektrische ouder kindtandem is slechts kort in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Naast dit model hebben we ook andere ouder kind tandems in de verkoop. Klik op de link voor meer informatie.

Elektrische ouderkind tandem

Bouwjaar: 2020
Bouwjaar: 2022 (nieuwprijs 3730,-) Onze prijs 2900,-
Kleur: Oranje
Conditie: Gebruikt

Specificaties elektrische ouderkind tandem

Motor locatie: voorwiel
Motor techniek: Bafang voorwiel motor
Accu capaciteit: 36v/17ah
Versnellingen: 7
Type versnellingen: Nexus
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom elektrische ouderkind tandem kopen bij Actief Twente:

€ 2100 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Onderwater Ouder Kind Tandem Elektrisch 2020? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp