Sparta Tandem Double X N8 2018

Sparta Tandem Double X N8 2018

Wil je een Sparta tandem kopen? Dan hebben wij de Sparta tandem Double X N8 uit 2018 voor je. De tandem heeft een robuust aluminium frame en een comfortabele zithouding. Daarnaast is deze tandem/fiets uitgerust met 8 versnellingen en rollerbrakes. Je kunt het een degelijke tandem noemen met stijlvolle aspecten.

De Sparta tandem double X kun je met z’n tweetjes op. De goede vering in de voorvork zorgt ervoor dat je fietsrit voor jou en je medefietser voor het nodige comfort zorgt. Verder beschikt de fiets over een naafversnelling en rollerbrakes.

Dus waarom een tandem kopen? Het is de ideale manier om je voort te bewegen. Het is gezellig en je fietst nooit alleen. Ben je mindervalide dan is deze fiets ook een handig alternatief en een stuk goedkopen dan een duo-fiets of een driewieler.

Naafversnelling

De naafversnelling van deze fiets is een versnellingssysteem dat geheel in de naaf van het achterwiel is weggewerkt. Doordat deze versnellingsmechaniek in de naaf verwerkt is, is het systeem vrij onderhoudsarm. Het systeem zit namelijk opgesloten in de behuizing van de naaf en werkt stof en vochtvrij.

Rollerbrakes

Rollerbrakes remmen door uit te zetten en de schijfremmen samen te drukken. De rollerbrake is de opvolger van de trommelrem. Het tandwiel in het midden van het wiel draait bij het remmen en duwt de rollers naar buiten. Hierdoor wordt het wiel vanuit de kern afgeremd en je fiets goed remt.

Nieuwprijs 1549,-

Onze prijs 799,-

Deze tandem is een paar seizoenen in de verhuur geweest en goed onderhouden in eigen beheer. Voor onze overige tandems of elektrische tandems, klik op de link!

Sparta tandem

Bouwjaar: 2018 
Merk: Kleur: Grijs/Blauw
Framemaat: Unisex
Conditie: Gebruikt

Specificaties Sparta tandem

Aantal versnellingen: 8 
Type versnellingen: Shimano nexus 8
Rem systeem: Rollerbrakes 

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom een Sparta tandem kopen bij Actief Twente:

€ 799 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Sparta Tandem Double X N8 2018? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp