7 dagen per week geopend

Herfstvakantie in Nederland

Wat ga jij doen?

5 tips voor de herfstvakantie

5 tips voor de herfstvakantie

Wat is er te doen in de herfstvakantie? Een veel gestelde vraag! De weersvoorspelling is goed 🌞 en daarom perfect om een uitje te plannen met je kids. Heb je inspiratie nodig? Wij hebben een 5-tal ideeën voor je op papier gezet! Dus kom herfstvakantie vieren bij Actief Twente en beleef een dag vol met pret!

Maak een hilarische tocht met de loopfiets

wat_te_doen_in_de herfstvakantie_loopfiets
Het uitje dat je een keer geprobeerd moet hebben met je kinderen. De loopfiets is eenvoudig te hanteren en geeft een glimlach op ieders gezicht. Dus op de vraag: “wat te doen in de herfstvakantie”? Huur een loopfiets! Klik op de link en reserveer eenvoudig je loopfiets.

Kano varen op de mooiste rivier van Nederland….., De Dinkel

wat te doen in de herfstvakantie kanovaren

Kano varen op de Dinkel is en blijft een top uitje. Of je nu met kinderen gaat varen of met z’n tweetjes. De Dinkel is prachtig, ongeremd en geeft een absoluut wauw gevoel als je over bent. Meer info over de tochten op Dinkel vind je hier.

Wat te doen in de herfstvakantie? Gooi een kloot!

wat te doen in de herfstvakantie klootschieten

Wil je een écht Twents spelletje spelen dan huur je de klootschietkit van Actief Twente. Het familiespel voor jong en oud. Het klootschietarrangement inclusief de pauzebox is budgetvriendelijk en een topper voor de herfstvakantie. Klik op de link voor meer informatie of om dit leuke arrangement te reserveren!

Expeditie Polaroid

herfstvakantie expeditie polaroid chopper

Ben jij op zoek naar een leuke zoektocht in Twente? Dan is dit het uitje voor jou. Zoek alle plekjes waar een foto gemaakt is. Een leuke tocht die gecombineerd wordt met een voertuig. Voor meer informatie klik hier.

Low Season Sale

herfstvakantie_low_season_sale

En dan “last but not least” onze Low Season Sale! Gedurende de hele herfstvakantie geldt er een korting van 20% korting op al onze voertuigen. En we hebben deze korting zelfs verlengd tot en met 31 maart 2024! Dus pak die kans en klik op de link voor de kortingen. 

Deze tips zijn maar een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wil je weten wat je nog meer kunt doen in de herfstvakantie, kijk dan eens op onze herfstvakantiepagina!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp