Herfstvakantie in Nederland

Wat ga jij doen?

5 tips voor de herfstvakantie

Wat is er te doen in de herfstvakantie? Een veel gestelde vraag! De weersvoorspelling is goed 🌞 en daarom perfect om een uitje te plannen met je kids. Heb je inspiratie nodig? Wij hebben een 5-tal ideeën voor je op papier gezet! Dus kom herfstvakantie vieren bij Actief Twente en beleef een dag vol met pret!

Maak een hilarische tocht met de loopfiets

wat_te_doen_in_de herfstvakantie_loopfiets
Het uitje dat je een keer geprobeerd moet hebben met je kinderen. De loopfiets is eenvoudig te hanteren en geeft een glimlach op ieders gezicht. Dus op de vraag: “wat te doen in de herfstvakantie”? Huur een loopfiets! Klik op de link en reserveer eenvoudig je loopfiets.

De autorally, de leukste puzzeltocht van Nederland

wat_te_doen_in_de_herfstvakantie_autopuzzeltocht

Ben je een fantatiek puzzelaar en wil je de mooiste plekjes van Twente of Duitsland zien? Dan reserveer je de autopuzzeltocht van Actief Twente! En wist je dat wij een speciale kidsbox hebben met boordevol leuke puzzels? Klik dan op de link voor meer informatie of reserveer één van onze autopuzzeltochten!

Wat te doen in de herfstvakantie? Gooi een kloot!

wat_te_doen_in_de_herfstvakantie_klootschieten

Wil je een écht Twents spelletje spelen dan huur je de klootschietkit van Actief Twente. Het familiespel voor jong en oud. Het klootschietarrangement inclusief de pauzebox is budgetvriendelijk en een topper voor de herfstvakantie. Klik op de link voor meer informatie of om dit leuke arrangement te reserveren!

Kom escapen met Escape het Landgoed

wat_te_doen_in_de_herfstvakantie_escape_het_landgoed

De herfstvakantie is de tijd om wandelingen te maken. Daarom is Escape het landgoed het uitje dat perfect is in de herfstvakantie. Het is een leuke puzzeltocht met breinbrekers en overige puzzels en dat verpakt in een wandeling door een zeer mooie omgeving. Voor meer gegevens hier de link!

Low Season Sale

herfstvakantie_low_season_sale
En dan “last but not least” onze Low Season Sale! Gedurende de hele herfstvakantie geldt er een korting van 20% korting op al onze voertuigen. En we hebben deze korting zelfs verlengd tot en met 31 maart 2023! Dus pak die kans en klik op de link voor de kortingen. 

Deze tips zijn maar een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wil je weten wat je nog meer kunt doen in de herfstvakantie, kijk dan eens op onze herfstvakantiepagina!

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs. kerstvakantie 2021 carolien

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp