Italiaanse avond

Italiaanse avond

4 uur durend arrangement
Ontvangst typisch Italiaans drankje met voorafje
Italiaans Koud & Warm diner-buffet
Open bar met huiswijnen en tafelwaters (3,5 uur)
Decoratie in Italiaanse sferen
Muziek via Spotify
Elk moment boekbaar

Boek nu

€ 70,- p.p.

Geniet van een betoverende Italiaanse avond in een sfeervol aangeklede ruimte. Proef de heerlijke gerechten, omringd door de warme ambiance van Italiaanse charme en gastvrijheid. Buon appetito!

De Italiaanse avond

Bij entree wordt een glas limonchello gepresenteerd met als voorafje heerlijke Italiaanse Bruschetta. Op de achtergrond klinkt Italiaanse muziek van bijvoorbeeld Eros Ramazzotti, Laura Pausini en Zucchero. Neem plaats aan tafel om te gaan genieten van een heerlijk Italiaanse diner-buffet waarbij je smaakpupillen verwend gaan worden! Tijdens de avond zijn drankjes zoals onze huiswijnen en tafelwaters inclusief!

Italiaans Dinerbuffet

Italië is een land vol passie en dat is nergens beter te zien dan in hun liefde voor eten. Met dit luxe dinerbuffet toveren wij allerlei gerechten op tafel die de creativiteit en passie voor het land en het eten weergeven. Van verrukkelijke antipasti’s en zalige pasta’s tot heerlijke broden. Het buffet wordt geserveerd in één van onze mooie zalen afgestemd op de grote van jullie groep.

Meer over Italiaans Dinerbuffet

Open Bar

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 3,5 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit onze huiswijnen, bier en frisdrank.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je de avond nog completer maken dan zijn er verschillende mogelijkheden ter uitbreiding:

Prijzen en voorwaarden

  • Duur van het arrangement is 4 uur
  • Dit arrangement is boekbaar vanaf 20 personen of betalend voor 20 personen
  • Open bar is op basis van self-service
  • Speciaal bier is niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de Italiaanse avond of wil je een reservering plaatsen? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp