7 dagen per week geopend
Gehandicapten fietsen, fietsplezier voor iedereen!

Gehandicapten fietsen, fietsplezier voor iedereen!

Gehandicapten fietsen

Wat is er nu gezelliger dan samen fietsen? Daarom heeft actief Twente naast de gewone fietsen, scooters en choppers ook fietsen voor mindervaliden. Zo kun je ook gezellig met een familielid die bijvoorbeeld niet goed te been is, toch nog een heerlijke fietstocht maken door de natuur van Twente. Het ruime assortiment gehandicapten fietsen bij Actief Twente maakt dat er voor iedereen een passende fiets aanwezig kan zijn. Deze fietsen zijn allemaal voorzien van elektrische ondersteuning, wat het fietsen een stuk makkelijker maakt.

Keuze uit verschillende gehandicapten fietsen

Actief Twente biedt verschillende gehandicapten fietsen aan, denk hierbij aan een multifunctionele rolstoelfiets waarbij er de mogelijkheid is om de rolstoel los te koppelen van de fiets, of duofietsen waarmee u gezellig met een begeleider kunt rond fietsen door de mooie natuur van Twente. De fietsen hebben een sportief uiterlijk en zijn van alle gemakken voorzien.

duo gehandicapten fietsen

Langere periode huren

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de gehandicapten fietsen langer dan 1 dag te huren, de fietsen voor meerdere dagen of weken te huren is geen probleem. Werkt u bij een zorginstelling, en klinkt dit als muziek in uw oren? Stel dit gerust voor en neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Check alle informatie over ons hele assortiment mindervalide fietsen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp