Happen en trappen in Twente!

Happen en trappen, het leukste uitje op de fiets

Happen en trappen, het leukste uitje op de fiets

Nederlanders fietsen graag en daarom heeft de organisatie van Happen en trappen leuke fietstochten bedacht. Bij deze tochten wordt een fietstocht gecombineerd met een 4-gangen diner bij verschillende restaurants.

Bekijk de Lunch & Dinertochten van Actief Twente

Happen en Trappen, wat is het?

Bij Happen en trappen boek je een fietstocht inclusief een diner en ontvangst. Je start bij het eerste restaurant en daar heb je een ontvangst met koffie met krentenwegge. Vervolgens ga je op de fiets naar vier andere restaurants waar je bij elk restaurant een dinargang krijgt. Bij de route die je boekt is exclusief de consumpties, die moet je nog even afrekenen bij het restaurant.

Waar kun je starten en hoe werkt het?

In Twente zijn een aantal routes maar de mooiste tochten kun je starten vanuit Oldenzaal, Losser en vanuit Ootmarsum. Wanneer je een tocht boekt ontvang je een kaart met knooppunten die je kunt fietsen. De routes zijn tussen de 40 en 60 kilometer lang.  Wil je de routes in Overijssel bekijken, klik dan hier.

Krijg ik ook een fiets?

Nee, een fiets moet je zelf meenemen of je huurt een fiets. Wij verhuren diverse fietsen waarmee je de tocht kunt maken. Wij raden je aan om de tocht te maken met een e-bike. Een beetje gemak is ook niet verkeerd. Wil je een fiets huren voor je happen en trappen tocht? Wij verhuren e-bikes van bekende merken en onze verhuurfietsen zijn maximaal twee jaar oud, dus je beschikt altijd over een goede fiets. Wij bezorgen de fiets ook bij het startpunt van de happen en trappen tocht.

Kan ik happen trappen ook bij jullie boeken?

Ja! dat kan zeker. Wij hebben mooie happen en trappen tochten gemaakt met unieke restaurants bij ons in de buurt. Bij ons ontvang je bij je tocht geen knooppunten kaart maar een route via een gratis route-app. Je hoeft dus geen kaart te lezen of bordjes te volgen. Vanuit onze locatie in Beuningen bieden wij verschillende lunch- en dinertochten aan, richting: De Lutte, Denekamp en Ootmarsum. Bekijk ze hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp