Hotel De Schout

Hotel De Schout

Opzoek naar een hotel in hartje Denekamp, maar toch dichtbij de mooie natuur? Ga eens langs bij Hotel De Schout! Vanwege de leuke ligging en het gastvrije personeel, raden wij Hotel De Schout zeker aan!

Wist je..

Hotelkamer Hotel De Schout

Dat Hotel De Schout 34 kamers heeft, met allemaal een eigen stijl? Super leuk! Deze zijn allemaal voorzien van een badkamer, airconditioning en een smart-tv. Daarnaast is er in elke kamer toegang tot draadloos internet. Dat is in deze tijd natuurlijk hartstikke handig. En niet onbelangrijk, het hotel heeft wel 4 sterren!

restaurant de schout

Niet alleen een hotel

Heerlijk lunchen of dineren? Of voor het slapen gaan nog zin in een lekker drankje? Dat kan! Ga voor een lekkere pizza bij Ristorante Il Municipio, een heerlijk diner bij Restaurant Oosth of de Food & Drink Club De Wethouder. Leuk weetje, in de wintermaanden is de Food & Drink Club De Wethouder te vinden op de eerste verdieping van het voormalige gemeentehuis van Denekamp. Gaaf toch?

Verblijven bij Hotel De Schout.. En nu?

Naast de lekkere maaltijden die de horecagelegenheden van Hotel De Schout te bieden hebben, kun je er ook op uit voor een mooie wandeling! Voor iedereen is er wel wat wils. Je kunt voor een lange wandeling gaan door de natuur of lekker een blokje om door het mooie Denekamp. Op de site van Hotel De Schout kun je verschillende wandelroutes vinden. Daarnaast is het ook leuk om op een voertuig of fiets de omgeving te verkennen! Bijvoorbeeld op een chopper of een loopfiets. Waar je deze kunt vinden? Bij Actief Twente natuurlijk!

Kortom, heb je zin in een gastvrij hotel, liggend in een mooie omgeving? Dan is Hotel De Schout een goede keuze.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp