Camping de Witte Berg

Camping de Witte Berg

Op zoek naar een prachtige camping in het stadje Ootmarsum? Camping de Witte Berg biedt het je allemaal! De Witte Berg is verzorgd aangelegd en erg kindvriendelijk. De camping ligt strak aan de Duitse grens met verschillende steden. Super handig voor als je op pad wil!

Omgeving

Als je van mooie natuur houdt, is Camping de Witte Berg zeker aan te raden! Om de camping is veel natuur te vinden en daarom ook een perfecte plek om te ontdekken per fiets, tandem of step. De natuurrijke omgeving van Ootmarsum staat bekend om de prachtige bossen, maar de binnenstad van Ootmarsum is ook zeker een kijkje waard. De prachtige kunstgalerijen, monumenten en heerlijke terrasjes zijn zeker niet over te slaan! Zoals hierboven al genoemd ligt deze camping aan de Duitse grens, hier liggen de steden Nordhorn en Bad Bentheim. Deze steden zijn erg leuk om te bezichtigen.

Voor meer informatie over de leukste uitjes in het prachtige Ootmarsum kun je hier kijken.

Voor de kleintjes

Ook aan de jongsten is er gedacht. De animatie en verschillende speeltuinen op de camping maken het voor de kinderen een groot plezier! Daarnaast biedt de camping een binnen- en buitenbad én een zwemvijver! Hoe gaaf is dat?

camping de witte berg zwemvijver

Hygiëne

De hygiëne bij Camping de Witte Berg scoort ook erg hoog, de goed onderhouden sanitaire voorzieningen scoren gemiddeld een 8! De camping wordt netjes onderhouden en ziet er ook erg schoon uit. Hou je van een lekker hapje eten? Ga langs bij het restaurant van de Witte Berg! Deze wordt erg hoog beoordeeld.

Choppers vanaf de Witte Berg

Naast fietsen en steps kun je bij de Witte Berg ook Choppers van Actief Twente huren. Super leuk! Deze kun je hier eenvoudig online boeken.
Geboekt en op zoek naar een leuke route? Wij helpen je graag! Je kunt op pad met één van onze leuke routes via de Komoot app. Kijk hier voor de routes.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij Camping De Witte Berg? Bijvoorbeeld over het bezorgen van fietsen op de camping tijdens je vakantieperiode? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Op zoek naar meer informatie over de Witte Berg? Klik hier!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp